Μαρία Μπεκατώρου: Αρετουσάριστη φωτογραφία από το νησί των ανέμων

Τα "δροσερά" στιγμιότυπα που τράβηξε ο σύντροφος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπεκατώρου: Αρετουσάριστη φωτογραφία από το νησί των ανέμων

Μετά το τέλος του still standing στο νησί των ανέμων βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον σύντροφο της για να απολαύσουν τα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα.

H υπέρλαμπρη παρουσιάστρια φρόντισε να μας δείξει μέσα από τις φωτογραφίες της στο instagram λίγο άρωμα Ελλάδας και να μας μαγέψει με το καλλίγραμμο σώμα της .

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Μαρίας Μπεκατώρου

Πώς έχασε τα κιλά η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο πρωινό του Αντ1 και εξηγεί πως έχασε 11 κιλά

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα.

Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τα 4 πιάτα στα οποία "ορκίζεται"

«Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά! Και δεν με νοιάζει για τις σοκολάτες -δεν μου αρέσουν-, αλλά αυτό που μου στοίχισε είναι πως έκοψα τις λαχταριστές κρέμες», εξηγεί η Μαρία Μπεκατώρου! Με φουλ θετική ενέργεια και ένα πηγαίο χαμόγελο, έχει πια υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής που ακολουθεί όσο πιο πιστά μπορεί, δεδομένου πως έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με τα γυρίσματα του «Still Standing» και του «YFSF».

  • Δεν τρώει γλυκά (έχει πει «αντίο» στο αγαπημένο της μιλφέιγ), έχει εξαιρέσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, όπως είναι η stevia.
  • Αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο.
  • Έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση περιττών υγρών στο σώμα, δηλαδή μας κάνει να πρηζόμαστε και ανεβάζει τον δείκτη της ζυγαριάς.
  • Αποφεύγει τα τηγανητά (κυρίως) το βράδυ! Φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.