MasterChef 5: Διονύσης και Ανούς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά τον τελικό

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των κουκου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Διονύσης και Ανούς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά τον τελικό

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 5 τα πάνε πολύ καλά στα προσωπικά τους, καθώς μετά την Μαργαρίτα που θα παντρευτεί σύντομα, ο Διονύσης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του Ανούς.

Καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, αποκάλυψε πως μετά το παιχνίδι μένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ με την βοήθεια μεσίτη, ψάχνουν να μετακομίσουν σε καινούριο.

Όσα είπε ο Διονύσης για την σχέση του με την Ανούς μετά το MasterChef 5

«Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί».

"Έκανα πολλά φάουλ στο MasterChef! Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου"

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα .Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, «όντως τώρα;». Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» πρόσθεσε ο φιναλίστ του MasterChef στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR. «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».