Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε στο πλατό το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου

Πέταξε και την σπόντα της! «Έμειναν τα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε στο πλατό το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου

Μια ξαφνική ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη σήμερα 11/6 το πρωί. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση των συνεργατών της αν η Ιρίνα Σάικ ταιριάζει με τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός - παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν συνεργάζεται πλέον με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία την είχε ως manager τα δυο τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της Μπάρκα για την συνεργασία της με την Χριστοπούλου

«Εγώ δεν είμαι πια στις Fab για να σου πω. Έμειναν τα original μοντέλα. Αλλά και να σου πως κάτι: “Once a fab, always a fab”. Οπότε να πάρουμε τα original μοντέλα να μας πουν με ποιον ταιριάζουν τα μοντέλα», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα. Δείτε και την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα.

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα

Μια πολύ δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για την Δανάη Μπάρκα, η οποία λόγω της ψυχολογικής φόρτισης, δεν άντεξε και λύγισε κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Πριν από έξι χρόνια, η όμορφη παρουσιάστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο, τον παππού της και για τον λόγο αυτόν, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο φινάλε της εκπομπής της, η Δανάη έκανε μερικές δηλώσεις, με αφορμή την απώλεια αυτή, περνώντας έτσι το δικό της σημαντικό μήνυμα.

«Είναι δύσκολο να έχεις πράγματα που σε προβληματίζουν ή σε στεναχωρούν και να οφείλεις να είσαι στη δουλειά σου κλπ… Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί γιατί σήμερα είναι η μέρα που έφυγε ο παππούς μου από τη ζωή, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα άπειρα μηνύματά σας. Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ…

Αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι αγάπη, σίγουρα θα απαντήσω ότι αγάπη είναι το χαμόγελο που παίρνω όταν σκέφτομαι τον παππού μου. Και επειδή οι άνθρωποι που μεγαλώνουν, όσο περνούν τα χρόνια νιώθουν ανήμποροι, νιώθουν ότι δεν είναι πια χρήσιμοι, ότι δεν προσφέρουν το ίδιο με το να μας μεγαλώνουν…

Είναι ωραίο να θυμόμαστε να τους δίνουμε την αγάπη που τους αξίζει γιατί είναι ωραίο οι άνθρωποι να φεύγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλή αγάπη και φροντίδα. Νομίζω ότι όντως ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες και μετά τις γιαγιάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού, οπότε έπρεπε να είναι οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας.

Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να μην έχουμε τίποτα δεδομένο. Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε, φεύγουν μόνο σωματικά και ζουν μέσα μας για πάντα».

Δανάη Μπάρκα λύγισε στον αέρα της εκπομπής της