Πρίγκιπας Κάρολος: Σε δημοπρασία το αυτοκίνητο που είχε κάνει στην πριγκίπισσα Diana

πόσο είναι το κόστος του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίγκιπας Κάρολος: Σε δημοπρασία το αυτοκίνητο που είχε κάνει στην πριγκίπισσα Diana

Πωλείται το δώρο αρραβώνων της Νταϊάνα από τον Πρίγκιπα Κάρολο το συγκεκριμένο δώρο το είχε χαρίσει στην Νταϊάνα δύο μήνες πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 1981 και εκείνη το οδηγούσε μέχρι και τον Αύγουστο του 1982. Το αυτοκίνητο έχει ακόμα το ίδιο χρώμα και τις ίδιες πινακίδες, όπως όταν το οδηγούσε η «πριγκίπισσα του λαού» και το οδόμετρο αναγράφει 133.575 χλμ., και φέρει την αρχική πινακίδα κυκλοφορίας, WEV 297W. Στο καπό φέρει ένα πιστό αντίγραφο του γλυπτού ενός βατράχου. Η Νταϊάνα είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές να οδηγεί το Ford της αλλά και να κάθεται μέσα και να παρακολουθεί τον πρίγκιπα Κάρολο να παίζει πόλο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση είναι προς πώληση εώς στις 29 Ιουνίου με κόστος 55 χιλιάδων βρετανικών λιρών

Δείτε το αυτοκίνητο εδώ

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε να μιλάει με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Τα «χαρτιά» τους άνοιξαν στο τραπέζι της Oprah δίχως να θέλουν να κρατήσουν κάτι πίσω ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν μίλησε για αδιανόητα περιστατικά που έζησε μέσα στο Παλάτι.

Περιστατικά κατά τα οποία τέθηκε ως αντικείμενο προβληματισμού το χρώμα του μωρού πριν αυτό γεννηθεί, ακόμα και η ψυχολογική της κατάσταση, που την έκανε να φτάσει σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Όλο αυτό μάς έφερε για μία ακόμα φορά στο μυαλό την κατάσταση της πριγκίπισσας Diana που επίσης αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτά που περνούσε όταν περιτριγυριζόταν από τους βασιλικούς τοίχους. Η Meghan και ο Harry, όμως, επέλεξαν να το κάνουν με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, επιβεβαιώνοντας στα αυτιά πολλών αυτό που υποψιαζόταν το κοινό.

Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα αποκαλυπτικά 90 λεπτά του ζευγαριού, ο Harry μίλησε για την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τους royals ομολογώντας με μεγάλη σαφήνεια και χωρίς περιθώρια δεύτερων ερμηνειών ποια ήταν η αντιμετώπιση και η συμπεριφορά του μπαμπά του, πρίγκιπα Καρόλου στο άκουσμα της πολύ σημαντικής απόφασης.

Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να μιλάει με τον Κάρολο