Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Γκρέκας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την νίκη του στην Φάρμα

«Ένα δύσκολο αλλά και ευχάριστο ταξίδι...»

Κώστας Γκρέκας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την νίκη του στην Φάρμα
News 11.06.2021 16:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο μεγάλος νικητής της Φάρμας αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας, μετά από τέσσερα απαιτητικά αγωνίσματα αλλά και την ψηφοφορία των παλιών παικτών.

Ο «αγρότης» κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα αμάξι αξίας 25.000 ευρώ, με την νίκη του ίδιου μάλιστα να την πανηγύριζει και ολόκληρο το twitter.

Λίγο λοιπόν μετά το έπαθλο, ο Κώστας Γκρέκας έκανε την εμφάνιση του στα social media και προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Κώστα Γκρέκα

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ώρα που σηκώσει το τρόπαιο και έγραψε στην λεζάντα: «Ένα δύσκολο αλλά και ευχάριστο ταξίδι που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. εφτασε στο τέλος του.

Σας ευχαριστώ ολους για την αγάπη και τη στήριξη που μου δώσατε , και ευχαριστώ τους συμπαίχτες μου για τις όμορφες και μοναδικες στιγμές που μοιραστήκαμε στη Φάρμα μας … Να είστε όλοι καλά με ένα ωραίο καλοκαίρι χωρίς.»

Κώστας Γκρέκας πρώτη ανάρτηση μετά την φάρμα

Ο Γκρέκας "άδειασε" Ντούπη, Κυριακή και Βασίλη για τον τελικό

Ο Κώστας Γκρέκας ο νικητής στη Φάρμα, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μια ημέρα μετά τον τελικό. Το μοντέλο μάλιστα έκανε σημαντικές, παρασκηνιακές αποκαλύψεις, "αδειάζοντας" Ντούπη, Κυριακή και Βασίλη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι στον ημιτελικό και στον τελικό, οι εν λόγω παίκτες είχαν συνασπιστεί εναντίον του, εξηγώντας μάλιστα τι εννοεί.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός». Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20″», ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Φάρμα: Το φιλί που έδωσε η Κυριακή στον Ντούπη στον τελικό

Share