Νατάσα Μποφίλιου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Δήμητρα της Λέσβου

«Τους ευαίσθητους, τους διαφορετικούς, αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νατάσα Μποφίλιου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Δήμητρα της Λέσβου

Σε μια ανάρτηση καρφί προχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου, αναφορικά με την είδηση του θανάτου της “Δήμητρας της Λέσβου” ή αλλιώς Δημήτρη Καλογιάννη, που φαίνεται να έπεσε θύμα τροχαίου.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε το θλιβερό αυτό γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, αναφέροντας πως η σορός της αναγνωρίστηκε από τον αδερφό της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Δήμητρας.

Η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου για την Δήμητρα της Λέσβου

Στην λεζάντα έγραψε: “Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους.

Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις? Είναι δυνατόν να την συντηρείς? Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή? Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ”.

Νατάσα Μποφίλιου ανάρτηση για Δήμητρα της Λέσβου

«Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν...»

Ο αδερφός της Δήμητρας της Λέσβου, μίλησε στο protothema.gr κάνοντας αποκαλύψεις για τα όσα έχουν σημειωθεί. Με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο μέσα από ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook να λέει πως το πτώμα του αναγνωρίστηκε, ο αδερφός του αναφέρει πως είδε φωτογραφίες του πτώματος που του έμοιαζαν, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για εκείνον, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA.

Όπως ο ίδιος λέει, πως ο αδερφός του ήταν στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία και θα επέστρεφε και πάλι στο νησί. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ δεν θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα για τον αγαπημένο του αδερφό.

«Η αγωνία μας είναι πολύ μεγάλη , περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA για να δούμε αν τελικά πρόκειται για τον αδερφό μου. Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν οι αστυνομικοί από το τροχαίο που έγινε στο Παλαιό Φάληρο, έμοιαζε με τον αδερφό μου αλλά αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA, δεν μπορώ κι εγώ να είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για εκείνον.

Μακάρι να μην είναι νεκρός και να γυρίσει σύντομα κοντά μας στη Λέσβο. Έχει περάσει τόσος καιρός, έχουν δημοσιευτεί παντού οι φωτογραφίες του και κανείς δεν τον έχει δει. Γνωρίζαμε ότι είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία αλλά δεν άντεχε, ήθελε να φύγει και να γυρίσει στο νησί. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα» είπε στο protothema.gr ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη.