Παύλος Χάππιλος: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του για τον θάνατο της Δήμητρας από την Λέσβο

«Λυπάμαι που αυτός ο κόσμος δε σε αγκάλιασε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Χάππιλος: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του για τον θάνατο της Δήμητρας από την Λέσβο

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγνοούμενου Δημήτρη Καλογιάννη, που στη Λέσβο ήταν γνωστός με το όνομα Δήμητρα.

Ο 64χρονος όπως αποκαλύφθηκε έπεσε θύμα τροχαίου και εγκαταλείφθηκε, με τον αδερφό του να αναγνωρίζει την σορό του.

Μετά την Νατάσα Μποφίλιου, και ο Παύλος Χάππιλος από το MasterChef προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Η ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου για την Δήμητρα από την Λέσβο

«Είναι καιρός να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι πετάμε στα σκουπίδια, γιατί τα απορρίπτουμε και με ποιο κόστος. Καλό ταξίδι Δήμητρα, λυπάμαι που αυτός ο κόσμος δε σε αγκάλιασε, ελπίζω να σε αγκαλιάσει ο επόμενος.».

Παύλος Χάππιλος η ανατριχιαστική ανάρτηση του για τον θάνατο της Δήμητρας από την Λέσβο

«Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν...»

Ο αδερφός της Δήμητρας της Λέσβου, μίλησε στο protothema.gr κάνοντας αποκαλύψεις για τα όσα έχουν σημειωθεί. Με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο μέσα από ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook να λέει πως το πτώμα του αναγνωρίστηκε, ο αδερφός του αναφέρει πως είδε φωτογραφίες του πτώματος που του έμοιαζαν, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για εκείνον, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA.

Όπως ο ίδιος λέει, πως ο αδερφός του ήταν στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία και θα επέστρεφε και πάλι στο νησί. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ δεν θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα για τον αγαπημένο του αδερφό.

«Η αγωνία μας είναι πολύ μεγάλη , περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA για να δούμε αν τελικά πρόκειται για τον αδερφό μου. Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν οι αστυνομικοί από το τροχαίο που έγινε στο Παλαιό Φάληρο, έμοιαζε με τον αδερφό μου αλλά αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA, δεν μπορώ κι εγώ να είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για εκείνον.

Μακάρι να μην είναι νεκρός και να γυρίσει σύντομα κοντά μας στη Λέσβο. Έχει περάσει τόσος καιρός, έχουν δημοσιευτεί παντού οι φωτογραφίες του και κανείς δεν τον έχει δει. Γνωρίζαμε ότι είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία αλλά δεν άντεχε, ήθελε να φύγει και να γυρίσει στο νησί. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα» είπε στο protothema.gr ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη.