Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα της Λέσβου: «Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης»

Όσα αποκάλυψε ο αδερφός της στην εκπομπή αλήθειες με την Ζήνα

Δήμητρα της Λέσβου: «Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης»
News 11.06.2021 20:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αδελφός της Δήμητρας από την Λέσβο μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επιβεβαίωσε ότι την 1η Ιουνίου κλήθηκε να ταυτοποιήσει αν η σορός που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο ανήκει στον αδελφό του.

Από χθες, έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Δήμητρα πιθανόν να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου και εγκατάλειψης στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο, κάτι που αν ισχύει θα σημαίνει πως είναι στα αζήτητα εδώ και δύο μήνες, χωρίς κανείς να έχει ειδοποιήσει τους δικούς της ανθρώπους που την αναζητούν.

Σύμφωνα με τον αδερφό της, τα τελευταία δύο χρόνια που δεν έπαιρνε τα φάρμακά της είχε αλλάξει πολύ, είχε αγριέψει. Επίσης τα μαλλιά της είχαν αραιώσει, ωστόσο του φάνηκε πως το θύμα του τροχαίου κατά πάσα πιθανότητα είναι ο αδελφός του.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι ότι η ταυτοποίηση της σορού δε θα γίνει με DNA, αλλά με δαχτυλικά αποτυπώματα, όπως είπε και η νύφη της Δήμητρας στην εκπομπή.

Ενδεικτικό είναι επίσης ότι παρά τις πιέσεις του Silver Alert, ώστε να γίνει γνωστό το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται η σορός του θύματος του τροχαίου, τόσο από το ΕΚΑΒ, όσο και από το ίδιο το νοσοκομείο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

«Με πήραν από το αστυνομικό τμήμα Καλλονής να πάω για μια κατάθεση. Πήγα το απόγευμα και μου έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες. Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης, αλλά δεν είμαι σίγουρος», είπε.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι ότι η ταυτοποίηση της σορού δε θα γίνει με DNA, αλλά με δαχτυλικά αποτυπώματα, όπως είπε και η νύφη της Δήμητρας στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του αδερφού της Δήμητρας

«Με πήραν από το αστυνομικό τμήμα Καλλονής να πάω για μια κατάθεση. Πήγα το απόγευμα και μου έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες. Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω καν αν τον έχουν θάψει. Δεν έχω καμία ενημέρωση για την τύχη του. Από την 1η του μήνα που πήγα στο αστυνομικό τμήμα δεν με έχει ενημερώσει κανείς αν έχει γίνει η ταυτοποίηση, αν ο αδελφός μου είναι νεκρός».

Δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποιήση

Εν αναμονή της διαδικασίας της ταυτοποίησης του ατόμου που παρασύρθηκε θανάσιμα στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται η οικογένεια της «Δήμητρας» της Λέσβου. Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς προς το παρόν το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Την εκπροσώπηση της οικογένειας της «Δήμητρας» έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο Ραγκούσης & Συνεργατών.

«Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση& Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Λίλα Ραγκούση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παύλος Χάππιλος: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του για τον θάνατο της Δήμητρας από την Λέσβο

Νατάσα Μποφίλιου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Δήμητρα της Λέσβου

Share