Μαρία Ηλιάκη: Το νέο look που υιοθέτησε λίγο μετά την γέννηση της κόρης της

Πιο ανανωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Το νέο look που υιοθέτησε λίγο μετά την γέννηση της κόρης της

Πιο ενθουσιασμένη από ποτέ είναι η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Η αγαπημένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι πλέον στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και τον καρπό του έρωτα τους.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε μετά από τόσο καιρό να κάνει τα μποτέ της και να ανανεωθεί. Έτσι επισκέφτηκε ένα κέντρο αισθητικής και περιποιήθηκε τόσο τα νύχια της όσο και τα μαλλιά της.

Φυσικά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο look της, μέσω φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο look της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη νύχια

Μαρία Ηλιάκη το νέο look που υιοθέτησε λίγο μετά την γέννηση της κόρης της

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας της, αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.