Δέσποινα Καμπούρη: «Ραγίζει» καρδιές - «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία»

Δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Καμπούρη: «Ραγίζει» καρδιές - «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία»

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, όπου μοιράζεται το δύσκολο ταξίδι που πρόκειται να κάνει.

Η όμορφη δημοσιογράφος που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε την επιθυμία της να συμμετέχει στο Survivor, εδώ και μερικά χρόνια έχει στο πλευρό της το σκυλάκι της, την Billy, η οποία όμως είναι δυστυχώς άρρωστη.

Η Δέσποινα Καμπούρη, μέσω μιας ανάρτησης της, αποκάλυψε πως σήμερα επισκέφθηκε το κτηνιατρείο προκειμένου να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία για να πολεμήσει τον καρκίνο.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη για το σκυλάκι της

“Σήμερα κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία. Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας Billy μου, αλλά θα την ανέβουμε μαζί. Μαζί μέχρι το τέλος”.

Δέσποινα Καμπούρη ανάρτηση για το σκυλάκι της

Πριν λίγο καιρό, η Δέσποινα Καμπούρη βίωσε μια πολύ σημαντική απώλεια, αυτή της προγιαγιάς της, που της είχε πολύ αδυναμία, με την ίδια να την αποχαιρετά δημόσια με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου του 1982. Μεγάλωσε στο Ζαϊρ, αφού η μητέρα της κατάγεται από εκεί. Σε ηλικία 5 ετών περίπου επιστρέφει στην Ελλάδα με την οικογένειά της.Παράλληλα με το σχολείο και σε ηλικία 15 ετών ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, αφού η ανάγκη για οικονομική ανεξαρτησία της χτύπησε πολύ νωρίς την πόρτα. Κάνει φωτογραφήσεις, επιδείξεις και τηλεοπτικά σποτ.

Εχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία και έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Αθλητική Ενωση αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση και πέρασε στην αθλητική δημοσιογραφία σπουδάζοντας στο «London School of Journalism», απ όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Έχει σχέση με τον, κατα 7 χρόνια μεγαλύτερο της, μηχανικό, Βαγγέλη Ταρασιάδη, από τον οποίο περιμένει και το πρώτο της παιδάκι. Σκοπεύουν να παντρευτούν αρχικά και πριν τη γέννηση του παιδιού τους με πολιτικό γάμο, ενώ τον θρησκευτικό τον σκέφτονται ίσως μαζί με την βάπτιση.