Δέσποινα Καμπούρη: "Θα πλήρωνα για να πάω στο Survivor"

Αυτή είναι η επιθυμία της και δηλώνει φανατική!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Καμπούρη:

Στο Πάμε Δανάη μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor αλλά και στην επιθυμία της να συμμετέχει και αυτή.

«Βλέπω φανατικά Survivor και θα ήθελα πάρα πολύ κι εγώ να είμαι παίκτρια του Survivor. Είναι το κρυφό μου απωθημένο. Αν τα παιδιά μου ήταν λίγο μεγαλύτερα, θα πλήρωνα εγώ αυτούς να πάω. Δεν ξέρω πώς γίνεται να παίρνουν τόσα λεφτά αυτοί οι άνθρωποι. Θα πήγαινα χτες!

Αν ήταν πιο μεγάλα τα παιδιά μου θα έπαιρνα τηλέφωνο τον Γιώργο Λιανό ή την παραγωγή και θα έλεγα: σκεφτείτε κι εμένα, μου αρέσει πολύ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Δείτε το απόσπασμα της Δέσποινας Καμπούρη για το Survivor

Survivor 4 spoiler 25/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα

Μετά το χθεσινό 24/1 απίθανο ντέρμπι που παρακολουθήσαμε ίσως για πρώτη φορά στο Survivor 4, τη νίκη πήραν πάλι οι Μπλε και απόλαυσαν την λαχταριστή πίτσα που τους έδωσε η παραγωγή σαν έπαθλο φαγητού. Σήμερα, 25/1, λέτε οι Κόκκινοι να καταφέρουν να σπάσουν το σερί και να πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας;

survivor 4

Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλει να έχει τα... ίδια και επιζητά λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

To Youweekly.gr γνωρίζετε πως από την αρχή του Survivor μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να σας δίνει αλάνθαστες αποκλειστικές ειδήσεις και ρεπορτάζ! Τα spoil του Youweekly.gr πέφτουν πάντα μέσα αφού η πηγή μας είναι 100% έγκυρη κι έχει αποδειχθεί άπειρες φορές και κάπου εδώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε...

Σήμερα 25/1, λοιπόν, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως για ακόμα μια φορά η Κόκκινη ομάδα θα φάει ήττα... Πάλι, σαν κι εχθές, θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι και ίσως η διαφορά να κριθεί πάλι στον πόντο αλλά οι νικητές θα είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, οι μπλε...

Δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα οι Κόκκινοι...

Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας! Για το 100% έγκυρο spoil θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα και συγκεκριμένα λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο!