Ξέσπασε ο Διονύσης από το MasterChef 5 - «Άκουσα ότι βαράω την Ανούς, ότι την...»

«Είναι απαράδεκτο! Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Διονύσης από το MasterChef 5 - «Άκουσα ότι βαράω την Ανούς, ότι την...»

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ο φιναλίστ του MasterChef 5, Διονύσης Σαρακίνης, ξέσπασε για τα σχόλια που έχει ακούσει, σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στην σύντροφο του, Ανούς, με την οποία μάλιστα έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το ξέσπασμα του Διονύση για τα σχόλια για την Ανούς

«Δεν ξέρετε τι… τραβάει μέσα στο σπίτι. Τη βαράω, την κακομεταχειρίζομαι! Κάτι τέτοια έχω ακούσει, είναι αστείο! Πήρα αφορμή από το χωρισμό και λέω γιατί να το κάνετε αυτό; Άκουσα πάρα πολλά, μέχρι και μια φορά που φορούσε ένα φουλάρι γιατί είχε πάθει ψύξη, άκουσα ότι ο Διονύσης την κακομεταχειρίζεται, την έχει βαρέσει. Έχουν γίνει αυτά τα σχόλια από άσχετα άτομα, είναι απαράδεκτο! Και δυστυχώς το έμαθα μέσα στον διαγωνισμό», είπε ο Διονύσης Σαρακίνης.

«Δεν έχω σηκώσει ποτέ μου χέρι σε γυναίκα, το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και λέω “μέχρι εκεί; Γιατί σου κάνουν πόλεμο;”. Γιατί να πουν ότι κάνεις αυτό το πράγμα;», συνέχισε.

"Έκανα πολλά φάουλ στο MasterChef! Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου"

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα .Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, «όντως τώρα;». Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» πρόσθεσε ο φιναλίστ του MasterChef στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR. «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».