Μαρία Κίτσου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η φωτογραφία πάνω σε σκάφος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κίτσου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η Μαρία Κίτσου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο ρόλος της στην σειρά Άγριες Μέλισσες την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, κατακτώντας την αγάπη του. Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, μετά από πολλές φουρτούνες κατάφερε - τουλάχιστον για λίγο - να ζήσει μια όμορφη ζωή έχοντας στο πλευρό της τον Λάμπρο και τις αδερφές της.

Έχοντας ολοκληρώσει λοιπόν τα γυρίσματα, πριν βρεθεί και πάλι στο πλατό για την τρίτη σεζόν, απολαμβάνει τις διακοπές της με τους φίλους της σε όμορφες παραλίες και μαγευτικά μέρη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με φίλη της πάνω σε σκάφος να απολαμβάνουν τον ήλιο.

Η φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου με μαγιό

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες μαγιό

Η διατροφής της Μαρίας Κίτσου - Τι έτρωγε και τι όχι

Οι αυξομειώσεις στο βάρος της!

Λόγω μιας ορμονοθεραπείας που είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν, είχε δει τον δείκτη της ζυγαριάς της να ανεβαίνει. Ωστόσο, όπως είπε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» πριν από λίγες μέρες, είχε πάρει κιλά λόγω μιας αγωγής που λάμβανε, αλλά όταν τη σταμάτησε άρχισε να επανέρχεται στο κανονικό της βάρος. Η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μπορεί αυτό το look να πήγαινε πολύ στη Λενιώ, που είναι χωριάτισσα, αγρότισσα, δυναμική, αλλά εμένα δεν με ικανοποιούσε καθόλου, ήθελα τον παλιό μου εαυτό». Και πλέον δείχνει να τον έχει βρει!

Υγιεινό μενού

Για να χάσεις κι εσύ τα κιλά της Μαρίας Κίτσου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου, χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο διάστημα! Παράλληλα, καλό είναι να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.

Πρωινό

  • Ομελέτα με φέτα και λαχανικά

Για να ξεκινήσει η μέρα γευστικά και χορταστικά! Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης από το αυγό και τη φέτα, με τις φυτικές ίνες των λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για έξτρα ενέργεια!
Σνακ

  • Γιαούρτι με φρούτα και μέλι

Μία «έξυπνη» επιλογή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα φρούτα που θα βάζεις στο γιαούρτι κάθε μέρα. Έτσι έχεις μια διαφορετική «νότα» σε κάθε ενδιάμεσο γεύμα, ενώ μπορείς να προσθέτεις λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους chia.

Μεσημέρι και βράδυ

Για τα κυρίως γεύματα, καλές επιλογές είναι το στήθος κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φιλέτο ψαριού με βραστά λαχανικά (baby καρότα, κολοκυθάκια και πατάτα».