Άγριες Μέλισσες: Νέα αρχή για την Ελένη και τον Λάμπρο

Φτιάχνουν τη ζωή τους μέσα από τα αποκαΐδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Νέα αρχή για την Ελένη και τον Λάμπρο

Ενωμένοι, όπως έκαναν πάντα, θα είναι και στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες μέλισσες» η Ελένη και ο Λάμπρος, φτιάχνοντας ξανά τη ζωή τους από την αρχή και μέσα από τα αποκαΐδια, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόσμενες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Το TiVi Σίριαλ έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει η σχέση της Ελένης και του Λάμπρου όλα αυτά τα χρόνια καθώς η μια αναποδιά διαδεχόταν την άλλη και πάντα κάτι έστεκε εμπόδιο ανάμεσά τους. Η αρχή έγινε όταν ήταν μικροί, που οι πατεράδες τους δεν τους ήθελαν μαζί καθώς πίστευαν πως έχουν συγγένεια, λόγω της Δρόσως.

Στη συνέχεια, μετά από πολλά χρόνια, ο Λάμπρος επέστρεψε στο Διαφάνι παντρεμένος με τη Θεοδοσία, ενώ η Ελένη ήταν ήδη η χήρα του Σέργιου Σεβαστού. Υστερα μπήκε στη ζωή τής Σταμίρη ο Θωμάς Κυπραίος που προσπάθησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη γυναίκα που αγάπησε να είναι με τον άντρα που εκείνη πάντα ήθελε να είναι μαζί.

Παράλληλα και η Θεοδοσία στάθηκε πολλές φορές εμπόδιο, με αποκορύφωμα την απειλή που της έκανε με τον φόνο του Σέργιου, αναγκάζοντας την Ελένη να παραδοθεί για το έγκλημά της. Η ίδια καταδικάστηκε σε ισόβια και μέσα στη φυλακή (για τα έξι χρόνια που τελικά έμεινε) βασανίστηκε και βιάστηκε επανειλημμένα. Οταν αποφυλακίστηκε, πάλι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εκείνη καθώς οι φόνοι και οι εφιάλτες των όσων έζησε δεν την άφηναν σε ηρεμία! Και όταν για ένα διάστημα ήρθε η ηρεμία, αυτή μετά χάλασε από τον Δούκα που συνέχιζε να της κάνει τη ζωή κόλαση!

Ομως πάντα δίπλα της, πιστός φύλακας-άγγελός της ήταν ο Λάμπρος, που ακόμα και τις πιο σκοτεινές της στιγμές δεν της άφηνε λεπτό το χέρι και γινόταν για εκείνη το στήριγμα που είχε ανάγκη! Ετσι θα γίνει και τώρα στην τρίτη σεζόν, που και οι δύο έχοντας χάσει πια τα πάντα, θα κρατηθούν ξανά από το χέρι και αποφασισμένοι να κερδίσουν, θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουν! Θα είναι άραγε αυτή τη φορά ευτυχισμένο το φινάλε για Ελένη και Λάμπρο;

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Ακόμα είναι νωρίς για να το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι, αλλά το σίγουρο είναι πως έχουν περάσει από σαράντα κύματα και η ζωή τούς χρωστάει κάποια στιγμή να ζήσουν την απόλυτη ευτυχία! Ομως για να φτάσουν εκεί θα πρέπει πρώτα να περάσουν κι από άλλες δυσκολίες, που όμως θα τις ξεπεράσουν μένοντας πάντα ενωμένοι και ερωτευμένοι...

Η νέα ζωή του Λάμπρου και της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Οταν η Μυρσίνη έμαθε την αλήθεια για τον φόνο του γιου της, ότι δηλαδή και οι τρεις αδελφές τον σκότωσαν, έδωσε εντολή να τους βάλουν φωτιά και να τις κάψουν προκειμένου να τις εκδικηθεί! Ομως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζε καθώς νεκρός τελικά έπεσε ο Μιλτιάδης, ενώ οι Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω κατάφεραν να βγουν ζωντανές από τη μεγάλη φωτιά! Οι τρεις αδελφές δεν έχουν πια τίποτα! Ούτε σπίτι, ούτε χωράφια για να μπορέσουν να βγάλουν τα προς το ζην.

Η Ελένη παλεύει να βρει λύση και τα καταφέρνει έχοντας στήριγμα τον ήδη ταλαιπωρημένο Λάμπρο, που για άλλη μία φορά αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει έναν δικό του και αγαπημένο του άνθρωπο. Προς το παρόν όλοι μαζί θα μένουν στο σπίτι του Μιλτιάδη, αλλά στη συνέχεια Ελένη και Λάμπρος θα φτιάξουν το νέο τους σπιτικό από την αρχή (το καμένο σπίτι των Σταμίρη) και θα φροντίσουν να αποκτήσουν μερικά στρέμματα χωράφια ώστε να δουλεύουν. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, και στον τρίτο κύκλο της σειράς η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμα και με τη φυλακή, καθώς ο ερχομός του χουντικού Ακύλλα Μεγαρίτη μόνο προβλήματα θα της φέρει.

Κι αυτό γιατί θα παίρνει εντολές εξόντωσης από τον Δούκα Σεβαστό που θα ζει μόνιμα πια στη Λάρισα μαζί με τη Μυρσίνη, ώστε να μην κινεί τις υποψίες. Ομως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς στο πλευρό της Ελένης και του Λάμπρου θα βρίσκονται ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής. Παράλληλα το ζευγάρι θα συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού. Ξέρει πως παρά τις δυσκολίες στο τέλος θα τα καταφέρει.