Ιωάννα Παππά: Αποκαλύπτει τους λόγους που την απομάκρυναν από την τηλεόραση

Για αυτό απείχε τόσο καιρό από τον χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Παππά: Αποκαλύπτει τους λόγους που την απομάκρυναν από την τηλεόραση

Το βράδυ της Παρασκεύης, η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί φέτος να συμμετέχει στην σειρά του MEGA, Έξαψη, ωστόσο απείχε από τον χώρο της τηλεόρασης για αρκετό καιρό, ενώ στο μεταξύ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στις καταγγελίες του θεάτρου.

Ο λόγος που απείχε η Ιωάννα Παππά από την τηλεόραση

«Είχε τύχει επειδή είχα κάνει κάποια πράγματα, ήθελα να αφοσιωθώ λίγο στα θεατρικά. Μετά σταμάτησαν και οι παραγωγές, δεν υπήρχε λόγος. Τώρα υπάρχει ενδιαφέρον.

Έχουν βγει και τόσο ωραίες σειρές στο εξωτερικό και έχει ανέβει ο πήχης. Φέτος ήμασταν σε μια δουλειά και αφοσιωθήκαμε σε αυτή για να βγάλουμε και ένα ωραίο αποτέλεσμα».

"Ντροπή σου σε τέτοια ηλικία!"

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Παππά το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show". Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στην επίθεση που είχε δεχθεί όταν ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στα 40 της.

Η Ιωάννα Παππά είπε χαρακτηριστικά: «Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους».

Αναφορικά με την οικογένεια και το παιδάκι της, δήλωσε: «Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι».

Επιπλέον, η ηθοποιός αποκάλυψε την νέα της δουλειά, ότι θα πρωταγωνίστησει δηλαδή στο MEGA. Γνωστή τραγουδίστρια είναι για τρίτη φορά έγκυος!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο παρακάτω: