Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA με εκπομπή... έκπληξη

Όλο το ρεπορτάζ για το τηλεπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA με εκπομπή... έκπληξη

Στον ALPHA όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια ωστόσο να φαίνεται πως θα πειραματιστεί σε νέο είδος εκπομπής.

Αναμφίβολο όμως παραμένει ακόμη το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς μερικές φήμες την θέλουν να παραμένει στην μεσημεριανή ζώνη και στο Pop Up και άλλες να αναλμβάνει ένα πολύ διαφορετικό πρότζεκτ.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Ανδρικοπούλου, μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε πως απομακρύνεται το σενάριο που θέλει την Ηλιάνα να παραμένει σε εκπομπή παρόμοια με την φετινή.

Συγκεκριμένα, o ALPHA σκέφεται να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ένα νέο ριάλιτι μόδας που θα μεταδίδεται απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη με ωριαία διάρκεια.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιο της με τον ALPHA»

Η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον ALPHA, μιας και σε κάθε περίπτωση τιμάει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να φεύγει από το κανάλι και να σταματάει το Pop Up, ωστόσο η μάνατζέρ της, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Έτσι, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως η Ηλιάνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής της, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου alpha

«Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιό της με τον Alpha. Το κανάλι είναι δίπλα της και τη στηρίζει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.