Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέλιος Μανουσάκης: Η οικογενειακή φωτογραφία με την Μαρία Ηλιάκη και την νεογέννητη κόρη τους

Πολύ τρυφερή

Στέλιος Μανουσάκης: Η οικογενειακή φωτογραφία με την Μαρία Ηλιάκη και την νεογέννητη κόρη τους
News 12.06.2021 16:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά, πριν μερικές μέρες.

Η γλυκιά παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι, με την ίδια μάλιστα να έχει ανανεώσει και το look της.

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του, ιδίως τώρα που έχουν στο πλευρό τους και τον καρπό του έρωτα τους.

Μάλιστα, ο Στέλιος Μανουσάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια νέα φωτογραφία με την Μαρία Ηλιάκη και το νεογέννητο μωράκι τους.

Η ανάρτηση του Στέλιου Μανουσάκη με την Μαρία Ηλιάκη και το νεογέννητο μωράκι τους.

Στην λεζάντα έγραψε: «Οικογένεια»!

 Στέλιος Μανουσάκης η οικογενειακή φωτογραφία με την Μαρία Ηλιάκη και την νεογέννητη κόρη τους

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για την κόρης της μέσα από το μαιευτήριο

Στέλιος Μανουσάκης: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του

Share