Μαρία Σάκκαρη: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες της δηλώσεις

«Ήταν πικρό το τέλος αλλά απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω ψηλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Σάκκαρη: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες της δηλώσεις

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαρία Σάκκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την επιτυχημένη της πορεία στο Roland Garros στο Παρίσι.

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να έχασε 2-1 στα σετ από την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα, ωστόσο κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και αυτό αποδεικνύει πόσο ταλαντούχα είναι.

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται την περίμενε στο αεροδόμιο "Ελευθεριος Βενιζέλος" μαζί με πλήθος κόσμους αλλά φυσικά και τους γονείς της, Κώστας Σάκκαρης και Αγγελική Κανελλοπούλου, οι οποίοι ήταν αρκετά περήφανοι.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Ήταν πικρό το τέλος, αλλά πήγαν καλά οι προηγούμενοι αγώνες. Δυσκολεύτηκα να το χωνέψω. Αλλά απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω ψηλά”.

Αγκαλιά Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο γιος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας. Ο νεαρός Κωνσταντίνος σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα είναι ερωτευμένος με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια. Ωστόσο, κανένας δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την είδηση.

Όμως οι πρώτες κοινές τους αναρτήσεις μαρτυρούν πως είναι μαζί και αν μπορούμε να καταλάβουμε από τα χαμόγελα τους πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν ζευγάρι από πριν μπει ο Κωνσταντίνος στον στρατό.

Κοινή τους φωτογραφία μετά το τουρνουά του Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Σάκκαρη, βάζοντας απλά μια κόκκινη καρδιά ανάμεσα τους, μη κάνοντας κάποιο άλλο σχόλιο.

Από την πλευρά του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram - το οποίο διατηρεί ιδιωτικό - την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Αν αυτός δεν είναι έρωτας, τότε τι;

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης