Φαίη Σκορδά: Πόζαρε με αποκαλυπτικό μπικίνι και «τρέλανε» το instagram

Απίστευτες αναλογίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: Πόζαρε με αποκαλυπτικό μπικίνι και «τρέλανε» το instagram

Φωτιά στο instagram αποφάσισε να βάλει η Φαίη Σκορδά με τις νέες της φωτογραφίες, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Μπορεί πλέον να είναι και πάλι ελεύθερη, ωστόσο είναι πιο όμορφη από ποτέ και δεν ξεχνά στιγμή να περιποιείται και να φροντίζει τον εαυτό της.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια θέλησε να φορέσει το αποκαλυπτικό μπικίνι της και να ποζάρει στον φακό, με τις αναλογίες της να μοιράζουν εγκεφαλικά!

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά λίγο αργόερα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, οι οποίες φυσικά απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια, όπως γίνεται σε κάθε αντίστοιχη φωτογραφία της.

Οι νέες φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μαγιό

Φαίη Σκορδά φωτογραφία με μαγιό 2

Φαίη Σκορδά φωτογραφία με μαγιό

Tips από επώνυμες για επίπεδη κοιλιά

Φαίη Σκορδά

Σκορδά δίαιτα

  • Smoothie το θαυματουργό. Η παρουσιάστρια επιλέγει πολύ συχνά ένα αποτοξινωτικό ρόφημα που είναι ευεργετικό για την κοιλιά. Με τρία ακτινίδια, ένα μάνγκο, τρία φλιτζάνια σπανάκι, φύλλα μέντας, ένα κλωνάρι σέλερι και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι στο μίξερ, χορταίνεις χωρίς να... φουσκώνεις.
  • Έχει αντικαταστήσει το αλάτι με μπαχαρικά και μυρωδικά για να μην κάνει κατακράτηση υγρών
  • Μαγειρεύει υγιεινά, πάντα με ελαιόλαδο, χωρίς περιττά λίπη και υδατάνθρακες σε συνδυασμό μόνο με λαχανικά.

(Δες εδώ και το μυστικό της για τέλεια πόδια)

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου δίαιτα

  • Ναι στις φυτικές ίνες. Βρόμη και δημητριακά χωρίς ζάχαρη δεν λείπουν από το πρωινό της. Η βρόμη είναι ευεργετική για το κάψιμο λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και ρυθμίζει όλο το πεπτικό σύστημα για άμεσα και μόνιμα... flat αποτελέσματα.
  • Γιαούρτι με φρούτα ή με λίγο μέλι έχει μια θέση στην καθημερινή της διατροφή. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το γιαούρτι και τα προβιοτικά κάνουν θαύματα!
  • Βάλε στην ζωή σου την κινόα. Είναι το superfood με πολλές θρεπτικές ουσίες, αποτελεί άριστη πηγή πρωτεΐνης, που μειώνει την όρεξη και βοηθά στην καύση του λίπους της κοιλιάς. Η Κατερίνα την συνδυάζει με λαχανικά, ξηρούς καρπούς και κοτόπουλο χωρίς λιπαρά.