Λεύτερης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Χαρές για το ζευγάρι - Βάφτισαν τις κόρες τους

Ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λεύτερης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Χαρές για το ζευγάρι - Βάφτισαν τις κόρες τους

Από τις πιο όμορφες και σημαντικές μέρες ήταν η σημερινή για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια αφού βάφτισαν τα δυο τους πανέμορφα κοριτσάκια.

Η όμορφη οικογένεια εδώ και καιρό ετοίμαζε την βάφτιση αλλά όλο καθυστερούσε λόγω της πανδημίας. Τώρα λοιπόν που σιγά σιγά το lockdown χαλαρώνει, το ζευγάρι κατάφερε και την πραγματοποίησε.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού λοιπόν πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη βαπτίστηκε Ελένη. Νονός της πρώτης ήταν μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που έγραφε: “νονός”.

Την μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Η Βασιλική Μιλλούση λίγο αργότερα μοιράστηκε το ξεχωριστό αυτό γεγονός, δημοσιεύοντας μερικά με τον Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram.

Τα βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση

“Λοιπόν, κάπου εδώ τελειώνει η βάφτισή μας. Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας, που μας φωτογράφισαν αυτή την όμορφη ημέρα με τις κούκλες μας.”.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί, μας σόκαρε όλους πάρα πολύ»

Το πρωί του Σαββάτου, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Σου-Κου Family και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Η επιτυχημένη αθλήτρια μίλησε τόσο για την καθημερινότητα της, όσο και τα δύο παιδάκια που έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια -δείτε κι εδώ ένα απολαυστικό τους βίντεο-.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, δύο παιδιά που συνεργάζονται, όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πως θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο.

Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα από την κούραση να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά μου απαγόρευσαν να την σηκώνω οπότε αυτό ήταν το δυσκολότερο, με αποτέλεσμα να μείνω ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω και να μην βλέπω κανέναν.Ο Λευτέρης είναι πολύ καλός μπαμπάς και δεν το λέω έτσι ασχολείται πολύ με τα κορίτσια, μέχρι και το φαγητό τους φτιάχνει. Αυτή την περίοδο όμως περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα πολύ αγχωτικό με την Ολυμπιάδα.

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή, η πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9,5 εβδομάδες έχασα το παιδί, ήταν παλινδρομική και ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ. Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο τότε, όμως παρόλα αυτά αγχώθηκα τότε και λέω αχ θα ξανά μείνω έγκυος. Εγώ αυτό που έχω να συμβουλεύσω τις γυναίκες και τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται όταν είναι να έρθει θα ρθει το μωράκι».