Βασιλική Μιλλούση: Το απολαυστικό βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κορούλα τους

Όλα τα λεφτά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασιλική Μιλλούση: Το απολαυστικό βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κορούλα τους

Ένα απολαυστικό βίντεο δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση, με πρωταγωνιστές φυσικά τον Λευτέρη Πετρούνια -που πριν λίγο καιρό κατέκτησε το 5ο χρυσό του μετάλλιο- και την μικρή κορούλα τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια. Παρά τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντα παίρνουν δημιουργικό χρόνο μαζί, ειδικότερα την περιόδο της καραντίνας.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας και τη Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα παντρευτούν αρχές Δεκεμβρίου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Οσον αφορά τη βάφτιση των παιδιών τους που είναι κοριτσάκια, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Η γνωστή αθλήτρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους. Αυτή τη φορά, μάλιστα, απαθανάτισε τον αγαπημένο της, την ώρα έβλεπε παιδικά με την κόρη τους.

Το συγκεκριμένο βίντεο το δημοσίευσε φυσικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αμέσως απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Το βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση

Η τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για την νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει να είναι πιο περήφανη από ποτέ για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του, και το εξέφρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αθλήτρια βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της οικογένειάς της και έτσι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την νέα επιτυχία του συζύγου και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από τη μεριά του, αφιέρωσε τη νίκη του στις γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του και την Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας