Λευτέρη Σουλτάτος: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Βάσω Λασκαράκη

Παραμένει φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρη Σουλτάτος: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Βάσω Λασκαράκη

Μια πολύ τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Βάσω Λασκαράκη έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της.

Το ζευγάρι που κρατάει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι και σήμερα περίπου 3 χρόνια μετά από τον παραμυθένιο γάμο του, παραμένει φουλ ερωτευμένο.

Συχνές λοιπόν είναι οι αναρτήσεις τους στα social media. Χθες, μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να της κάνει την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση.

Η ανάρτηση του Σουλτάτου για την Λασκαράκη

«Η ομορφιά στους ανθρώπους είναι μόνο εσωτερική, κάποιες άλλες φορές είναι μόνο εξωτερική και κάποιοι ευλογημένοι άνθρωποι είναι όμορφοι και μέσα τους και έξω τους. Αυτό είναι το κορίτσι μου», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά την εξομολόγηση της αγαπημένης του για το δεύτερο παιδάκι.

Λευτέρη Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

«Η πιο δύσκολη στιγμή, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός, άκρως εξομολογητική, έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της.

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;», είπε για τις προτάσεις που της έγιναν για την τηλεόραση.

Ενώ, συνέχισε «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς».