Ο Κώστας Φορτούνης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κώστας Φορτούνης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Για πρώτη φορά μπαμπάς θα γίνει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης. Η σύντροφός του είναι έγκυος και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η αγαπημένη του, Ιωάννα Καταραχιά, βρίσκεται ήδη στον μήνα της και πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους, τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι δύο τους έκαναν πολιτικό γάμο στις 5 Ιουνίου. «Η χαρά του Κώστα που θα γίνει πατέρας δεν περιγράφεται», λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα. Ενώ, έγκυος είναι και πασίγνωστη Ελληνίδα για δεύτερη φορά.

Κώστας Φορτούνης σύντροφος παιδί

Το βιογραφικό του Κώστα Φορτούνη που θα γίνει μπαμπάς

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Φορτούνης είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην Εθνική Ελλάδας και στη Σούπερ Λίγκα στον Ολυμπιακό στον οποίο είναι και αρχηγός.

Έχει αγωνιστεί στη Δ΄ Εθνική και Γ΄ Εθνική με τα Τρίκαλα και στη Σούπερ Λίγκα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δυο κύπελλο Ελλάδας. Επίσης έχει αγωνιστεί στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με την φανέλα της Καϊζερσλάουτερν.

Από το 2010 έως το 2013 αγωνιζόταν στα μικρά τμήματα της Εθνικής Ελλάδας. Στην Εθνική Ανδρών προωθήθηκε το 2012 και συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, καθώς και σε προκριματικές φάσεις άλλων διοργανώσεων.

Κώστας Φορτούνης βιογραφικό

Στην αρχή της σεζόν 2019-20, ο Φορτούνης, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, για τέσσερα χρόνια, με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, καθιστώντας τον έτσι, τον καλύτερα αμειβόμενο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τέταρτο γενικά. Ωστόσο, στις 11 Ιουλίου του 2019, σε έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο ποδοσφαιριστής τραυματίζεται και λίγες ώρες αργότερα γίνεται γνωστό ότι έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για όλο το 2019. Αν και δεν αγωνίστηκε καθόλου μέσα στο έτος, ήδη από τον Νοέμβριο, είχε δείξει φανερή βελτίωση.Στις 6 Ιανουαρίου του 2020, προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2020, ο Φορτούνης, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του, σε έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας, ο οποίος έληξε 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού.