Νίκος Χαρδαλιάς: Γενέθλια για την κόρη του - Φωτογραφία από το εντυπωσιακό party

Να τους ζήσει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Γενέθλια για την κόρη του - Φωτογραφία από το εντυπωσιακό party

Στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram o Νίκος Χαρδαλιάς, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του που απέκτησε από το γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο υφυπουργός υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων που κάθε μέρα βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» χθες έκανε την εξαίρεση και πήγε στο σπίτι του νωρίτερα καθώς ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Η Δήμητρα έγινε 9 ετών και το γιόρτασαν οικογενειακώς.

Ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του, της οργάνωσαν έναν όμορφη party για να το γιορτάσουν, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε και δημόσια στη μικρή του κόρη γράφοντας: «9 χρονών σήμερα και κάθε σου χαμόγελο, κάθε σου φιλί, κάθε σου σφιχτή αγκαλιά, απλά η δυναμή μου στην δυσκολία και στην αγωνία της κάθε μου ημέρας…Χρόνια πολλά ζωή μου, να τα εκατοστήσεις Δημητρουλίνι μας!».

Εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Στιγμές αγωνίες έζησε ο Νίκος Χαρδαλιάς καθώς και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου καθώς κάποιοι επιτήδειοι έκαναν εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα με παιδικά ρούχα που έχει στο Βύρωνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Νίκος Χαρδαλιάς εμπρηστική επίθεση

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Λίγο καιρό πριν μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε κάνει στα προσωπικά του social media και μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την σύζυγό του.