Εξελίξεις με την υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν - Η επίσημη ανακοίνωση

Πως είναι μια ημέρα μετά την κατάρρευση του που συγκλόνισε όλο τον κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν - Η επίσημη ανακοίνωση

Νεότερα για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν έδωσε στη δημοσιότητα η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, αναφέροντας πως σταθερός και πως παραμένει στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Να αναφερθεί επίσης πως έχει επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι λαμβάνουν ήδη ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να διαχειριστούν τα χθεσινά γεγονότα.

Η ανακοίνωση για τις εξελίξεις της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».

Κρίστιαν Έρικσεν ανακοίνωση κατάσταση υγείας

Συγκλονίζει ο γιατρός της εθνικής Δανίας με την περιγραφή του όταν προσπαθούσαν να του σώζουν τη ζωή

Ο γιατρός της εθνικής Δανίας, περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν είχε σφυγμό, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να του σώσουν τη ζωή, λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του την ώρα του χθεσινού αγώνα Δανίας - Φινλανδίας που μεταδιδόταν ζωντανά στον ΑΝΤ1.

«Μπήκαμε στο γήπεδο όταν ο Κρίστιαν έπεσε στο έδαφος. Δεν τον είδα εγώ να πέφτει, αλλά κατάλαβα ότι δεν είχε τις αιθήσεις του», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Dr. Μάρτιν Μπέσεν.

«Όταν έφτασα δίπλα του, ανέπνεε και είχε σφυγμό, όταν ξαφνικά αυτό άλλαξε και ξεκίνησε η ανάνηψη. Η ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όλοι μαζί καταφέραμε να επαναφέρουμε τον Κρίστιαν», συμπληρώνει ο γιατρός.