Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την νεογέννητη κόρη της

Έχει τρελαθεί!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την νεογέννητη κόρη της

Πιο ενθουσιασμένη από ποτέ είναι η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν μερικές μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται πλέον στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους και είναι ξετρελαμένοι.

Τόσο η Μαρία όσο και αγαπημένος της δεν έχουν σταματήσει να αναρτούν φωτογραφίες με την μικρή, με την πρώτη να ανεβάζει ένα νέο στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κόρη της να φοράει το αγαπημένο της σχέδιο.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Πάνω στο εν λόγω στιγμιότυπο έγραψε: «Μαρινιέρα, γιατί είναι δικό μου παιδί».

Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την νεογέννητη κόρη της

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.