Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

«Όλα πήγαν τέλεια, είχα φανταστικό τοκετό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την ίδια να γίνεται μανούλα για δεύτερη φορά.

Η όμορφη ηθοποιός έχει επιστρέψει σπίτι και από το πρωί της Τετάρτης δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές για την κορούλα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από instastories, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."

Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε προχωρήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους, μιας και υποδέχτηκαν την κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αθηνά καθώς είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα λοιπόν από όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω.

Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου¨.

Αθηνά Οικονομάκου τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της