Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την γέννα η Αθηνά Οικονομάκου

Η πρώτη ανάρτηση με την κορούλα τους στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την γέννα η Αθηνά Οικονομάκου

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Αθηνά Οικονομάκου,.Η όμορφη ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, καθώς η οικογένεια της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο ολοκληρώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της μέσα από το μαιευτήριο και έκανε όλο το Instagram να "λιώσει" από το στιγμιότυπο.

Επέστρεψε σπίτι της η Οικονομάκου μετά την γέννηση της κόρης της

Το πρωί του Σαββάτου η Αθηνά Οικονομάκου, επέστρεψε στο σπίτι της από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη της και δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο ευτυχισμένη. Έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της και τον γιό τους, νιώθει πλήρης.

Η τρυφερή μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την στιγμή που βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της και χαλαρώνει με την μπέμπα.

Αθηνά Οικονομάκο γέννησε

Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε προχωρήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους, μιας και υποδέχτηκαν την κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αθηνά καθώς είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα λοιπόν από όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω.

Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου¨.

Αθηνά Οικονομάκου τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της