ΑΝΤ1: Αποσύρει την χορηγία του από το Συνέδριο Γονιμότητας

Μετά το σάλο που προκλήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΑΝΤ1: Αποσύρει την χορηγία του από το Συνέδριο Γονιμότητας

Ο απόλυτος χαμός έχει γίνει με το διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε για την προώθηση του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές».

Τις τελευταίες ώρες πολλοί είναι αυτοί που έχουν ξεσπάσει δημόσια ενώ άλλοι τόσοι έχουν ανακοινώσει την αποχώρηση τους από το εν λόγω συνέδριο.

Έτσι λοιπόν, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι δεν επιθυμεί πλέον να είναι χορηγός επικοινωνίας του εν λόγω Συνεδρίου Γονιμότητας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ! για το συνέδριο γονιμότητας

«Ο ΑΝΤ1 είχε αποδεχθεί να είναι Χορηγός Επικοινωνίας στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 2-4 Ιουλίου 2021, μετά από σχετική πρόταση των διοργανωτών.

Μετά την προβολή, όμως, του επαίσχυντου διαφημιστικού σποτ, ασφαλώς και ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί πλέον να είναι Χορηγός Επικοινωνίας του εν λόγω Συνεδρίου, καθώς και οποιασδήποτε άλλης διοργάνωσης που προσβάλλει τη γυναικεία υπόσταση. Επίσης, γι’ αυτόν τον λόγο, κανένα μέλος του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Συνέδριο».

ΑΝΤ1 αποσύρει την χορηγία του από το Συνέδριο Γονιμότητας

«Το σποτ αδικεί την όλη προσπάθεια που κλήθηκα να συμμετέχω»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και εξέφρασε την δυσάρεσκεια του.

«Μου ζήτησαν να συμμετέχω στο συνέδριο επειδή το θέμα της υπογεννητικότητας είναι και αντρική υπόθεση. Επειδή μας αφορά όλους και την πολιτεία, στόχος ήταν να αντιμετωπίσουμε εμπράκτως την υπογεννητικότητα και να ενημερωθούμε. Χθες βράδυ ενημερώθηκα για όλο αυτό που γίνεται με το σποτ.

Με ενημέρωσαν ότι τα βιντεάκια που είχε φτιάξει ο Δημήτρης Μάρκος (σ.σ. με τους celebrities) κατέβηκαν, και το δικό μου. Επειδή το είδα, το σποτ δεν αφήνει το ίδιο νόημα με τον σκοπό του συνεδρίου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον κ. Πάντο αλλά πιστεύω ότι ένα άστοχο σποτ δεν έχει να κάνει με τον σκοπό του συνεδρίου. Είναι ένα ατυχές σποτ. Αδικεί την όλη προσπάθεια που κλήθηκα να συμμετέχω».