Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη

Το φόρεμα που... επέλεξε να φορέσει σε βάπτιση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη

Το περασμένο Σάββατο ο Χρήστος Μάστορας έγινε νονός και είχε στο πλευρό της την αγαπημένη του Χριστίνα Παπαδέλη! Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του εδώ και καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά σε μια τόσο όμορφη στιγμή δεν μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή, παρά το γεγονός πως γνώριζαν ότι θα υπάρχουν κάμερες.

Ο Χρήστος Μάστορας είχε την τιμή να γίνει νονός και να βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση (δείτε εδώ υλικό από το μυστήριο). Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη.

Στη βάφτιση των κοριτσιών των δύο καταξιωμένων αθλητών, βρέθηκαν και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Ο Χρήστος Μάστορας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να γίνει μπαμπάς!

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα

«Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με την Βασιλική και τον Λευτέρη, αλλά και το Σοφάκι και το Λενιώ. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νεανικό και μάλιστα έχω γράψει και ένα τραγούδι για τη Σοφία. Είμαι πολύ χαρούμενος, την αγαπώ πολύ κι ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω. Προσωπικά είμαι καλά» δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Η σύντροφός του πρωταγωνίστησε σε ένα από τα βίντεο κλιπ του

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Viktoria» και το μουσικό συγκρότημα έκανε μια συνεργασία έκπληξη. Συγκεκριμένα, οι "Μέλισσες" συνεργάστηκαν με τον DJ Kas και το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει αν και οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχθηκαν πως είναι μαζί! Ωστόσο, τα πλάνα από τα παρακάτω βίντεο και η χημεία, μιλάνε από μόνα τους!