Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα έκανε "σκόνη" τον Τζιοβάνι στο Instagram

Πρωτιά παντού για την νικήτρια του διαγωνισμού μαγειρικής

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα έκανε
News 14.06.2021 10:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι, αλλά και ο Παύλος που έπεσε θύμα ληστείας, ήταν οι 3 παίκτες του MasterChef 5 που αγαπήθηκαν περισσότερο από όλους στο παιχνίδι. Η Μαργαρίτα μάλιστα, ήταν και εκείνη που σήκωσε το βραβείο και κέρδισε τις 60.000 ευρώ.

Η παίκτρια από την μέση του διαγωνισμού είχε βγει νικήτρια από τους θαυμαστές της και επίσης της το έδειξαν και με τα follows στο Instagram. Μπορεί αρχικά τους περισσότερους να είχε ο Τζιοβάνι, ωστόσο η Μαργαρίτα τον έκανε "σκόνη".

Συγκεκριμένα, μπορεί ο Τζιοβάνι να απέκτησε μετά το παιχνίδι 31,2 χιλιάδες ακόλουθους, η Μαργαρίτα όμως τον πέρασε κατά πολύ καθώς πλέον μετράει 70 χιλιάδες.

MasterChef 5 instagram Τζιοβάνι

MasterChef 5 instagram Μαργαρίτα

Έτσι θα χρησιμοποιήσει το έπαθλό των 60.000 ευρώ η Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Ωστόσο, η σεφ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το έπαθλο των 60.000 ευρώ που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί.

Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

MasterChef 5: Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»

Share