Τρίτη δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό

Νεαρός τον κατηγορεί για βιασμό όταν ήταν ανήλικος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρίτη δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό

Σε βάρος του προφυλακισμένου, Δημήτρη Λιγνάδη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κων. Σπυρόπουλος άσκησε νέα ποινική δίωξη και συγκεκριμένα τρίτη σε σειρά για το αδίκημα του βιασμού ενός 17χρονου άνδρα.

Η υπόθεση απασχόλησε την Εισαγγελία, όταν η ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα για τον ηθοποιό - σκηνοθέτη της διαβίβασε καταγγελία που έκανε ενώπιον της ένας 24χρονος σήμερα άνδρας, στο πλαίσιο κατάθεσης που έδωσε ως μάρτυρας.

Ο άνδρας κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι βιάσθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από επτά χρόνια. Επίσης, φέρεται να ανέφερε στο πλαίσιο της κατάθεσής του πως τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού, όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Δημήτρη Λιγνάδης τρίτη δίωξη για βιασμό

Ο εισαγγελέας που παρέλαβε τη συγκεκριμένη καταγγελία, προχώρησε στην άσκηση της νέας δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Και για την καταγγελία αυτή ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις στον εισαγγελέα μέσα από τις φυλακές, ενώ ο αδερφός του πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει δηλώνοντας πως γίνεται εμμονική συκοφάντηση του ονόματος τους.

«Με συγκρίνουν με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη»

Έξαλλος έγινε γνωστός τραγουδιστής, μετά τα σχόλια που τον συγκρίνουν με τον προφυλακιστέο Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ο λόγος για τον Στάθη Δρογώση, ο οποίος απάντησε σε σχόλιο ακόλουθου του στο twitter. Αφού πρώτα τον συνέκρινε με τον κωμικό ηθοποιό Σίλα Σεραφείμ, στη συνέχεια τους συνέδεσε και τους δυο με τον ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Ο τραγουδιστής θέλησε να δημοσιοποιήσει με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα όσα βιώνει. «Με συγκρίνουν με τον προφυλακισμένο Λιγνάδη. Τι λέτε; Να πάμε δικαστικά; Ή απλά να αδιαφορήσω για τα καθάρματα αυτά;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δρογώσης για Λιγνάδη

Να σημειώσουμε πως ο σκηνοθέτης και άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης καλείται ξανά να δώσει εξηγήσεις για μια ακόμη καταγγελλόμενη πράξη βιασμού ανήλικου αγοριού, με τις μαρτυρίες των θυμάτων στο μεταξύ να σοκάρουν.