MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι...»

«Στον τελικό υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα βρέθηκε η Μαργαρίτα, όπου μίλησε για το MasterChef 5 και την εμπειρία της στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Στην οικογένεια της και τον σύντροφό της με τον οποίο πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσα είπε η Μαργαρίτα για το MasterChef 5 και την ζωή της

«Νομίζω ότι για την ειλικρίνεια μου με συμπαθούν, δεν προσπαθώ να είμαι κάτι άλλο, εκτιμάω στον εαυτό μου την αλήθεια μου. Στον τελικό υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος γιατί στον εξώστη υπήρχαν οι δικοί μου άνθρωποι. Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι, πιο πολύ ότι δεν είχα επικοινωνία με την οικογένεια μου, δεν ήταν ο εγκλεισμός γιατί έχω συνηθίσει να δουλεύω πολύ. Η επαφή με τους δικούς μου και με τον Χρήστο ήταν αυτά που μου έλειψαν.

Εμένα με ένοιαζε ο κόσμος που με βλέπει να με αγαπήσει επειδή είμαι αληθινή, δεν με πείραζε να λέω και κάποιες στιγμές μπούρδες. Εισπράττω πολύ αγάπη, με υποστήριξε πολύ το νησί μου.
Από την οικογένεια μου δεν μου έλειψε κάτι, η μαμά μου ήταν και μπαμπάς δεν μου έλειψε τίποτα. Στο σχολείο δεν ήμουν καλή μαθήτρια, η μητέρα μου πλήρωνε φροντιστήρια και εμένα δεν μου άρεσε, ήθελα απλά να μαγειρεύω.

Υπάρχει τόση εμπιστοσύνη μεταξύ μας με τον Χρήστο, ξέρω τι κάνει στην Μύκονο όλη την ημέρα δουλεύει. Δόξα το Θεό είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ προστατευτικός, είναι πολύ καλόκαρδος βοηθάει πολύ τον κόσμο και περνάμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

Η ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της μετά της νίκη της στο Masterchef

Η πρώτη Ελληνίδα Masterchef 5 αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία αγαπήθηκε από τους συμπαίκτες της αλλά και από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η νεαρή σεφ κέρδισε τις καρδιές όλων, ωστόσο αυτή που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια είναι αυτή του συντρόφου της, Χρήστου, ο οποίος φυσικά βρισκόταν στο πλευρό της τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό.

Λίγο μετά την νίκη της στο ριάλιτι μαγειρικής, ο Χρήστος, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, αφιερώνοντας της κι ένα τραγούδι.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο σύντροφος της έγραψε τους στίχους του κομματιού «Simply the Best» της Tina Turner!

Μαργαρίτα Νικολαϊδη και σύντροφος