Επίθεση Θεοφάνους στο Πρωινό - «Γίνεται να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς να επιβεβαιώνει;»

Έξαλλος ο συνθέτης με ρεπορτάζ που πρόβαλε η εκπομπή και δεν ισχύει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση Θεοφάνους στο Πρωινό - «Γίνεται να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς να επιβεβαιώνει;»

Ένα ρεπορτάζ που πρόβαλε το Πρωινό στον αέρα του ΑΝΤ1, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους. Συγκεκριμένα, η εκπομπή ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor έχει δεχτεί πολλές επαγγελματικές προτάσεις και φαίνεται πως τον διεκδικούν διακαώς ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Φοίβος.

Ο συνθέτης λοιπόν που παρακολουθούσε το Πρωινό, έσπευσε να απαντήσει διαψεύδοντας το εν λόγω ρεπορτάζ όσον αφορά το δικό του όνομα. Όπως ανέφερε με το μόνο που ασχολείται το τελευταίο διάστημα είναι το θέμα με την υγεία του, καθώς πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα σημαντικό χειρουργείο και τίποτα από αυτά που είπαν δεν ισχύει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους για το Πρωινό

«Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. Γίνεται μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πιστέψτε με», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την τηλεόραση που που έβλεπε την εκπομπή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ που πρόβαλλαν στο Πρωινό

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.