Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας Μιλλούση - Πετρούνιας μετά την βάφτιση των παιδιών τους

Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες! «Όταν κάνεις παιδιά, η ζωή σου κινείται γύρω από το να είναι καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας Μιλλούση - Πετρούνιας μετά την βάφτιση των παιδιών τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον ο Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση, καθώς χθες Κυριακή 13/5 βάφτισαν τα δυο παιδάκια τους στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ενώ της μικρής Ελένης ο στενός φίλος και ο Γιάννης Κρικρής, και η Θάλεια Παλιαρούτα.

Οι δηλώσεις Πετρούνια - Μιλλούση για την βάφτιση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε στις κάμερες: «Είμαι χαρούμενος, Τα παιδιά έχουν πλέον ονόματα και το θέλαμε εδώ και καιρό, λόγω του lockdown. Προχωράμε τώρα μπροστά για τον γάμο. Ετοιμαζόμαστε για του Ολυμπιακούς Αγώνες και τον γάμο. Τα ονόματα είναι από τις γιαγιάδες. Της μητέρας μου το Σοφία και της μητέρας της Βασιλικής το Ελένη. Ο Χρήστος Μάστορας από όταν είπαμε ότι θα είναι νονός είναι συνέχεια σπίτι για να δεθεί με την Σοφία».

Ενώ, από την άλλη η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα γίνει ο θρησκευτικός της γάμο «Όταν κάνεις παιδιά, η ζωή σου κινείται γύρω από το να είναι καλά τα παιδιά σου. Είμαστε πιο δεμένοι με τον Λευτέρη. Κάνει τα πάντα ως μπαμπάς. Η Σοφία του έχει μια μεγάλη αδυναμία. Έχουν έρωτα. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος».

Με την σύντροφό του στα βαφτίσια η Χριστίνα Παπαδέλη

Ο Χρήστος Μάστορας είχε την τιμή να γίνει νονός και να βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση (δείτε εδώ υλικό από το μυστήριο). Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη.

Στη βάφτιση των κοριτσιών των δύο καταξιωμένων αθλητών, βρέθηκαν και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Ο Χρήστος Μάστορας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να γίνει μπαμπάς!

«Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με την Βασιλική και τον Λευτέρη, αλλά και το Σοφάκι και το Λενιώ. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νεανικό και μάλιστα έχω γράψει και ένα τραγούδι για τη Σοφία. Είμαι πολύ χαρούμενος, την αγαπώ πολύ κι ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω. Προσωπικά είμαι καλά» δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.