Φάρμα - Βασίλης: Συγκινεί με την εξομολόγηση για την οικογένεια του - «Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα»

«Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος! Πήγαινα σχολείο και κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Βασίλης: Συγκινεί με την εξομολόγηση για την οικογένεια του - «Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης, μετά τον τελικό της Φάρμας, όπου βγήκε δεύτερος και νικητής αναδείχθηκε μετά από πολύ δύσκολες δοκιμασίες, ο Κώστας Γκρέκας.

Ο Μπίλλη, βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε μαζί με τα 8 αδέρφια του και τους γονείς του.

Η εξομολόγηση του Βασίλη από την Φάρμα

«Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Ποτέ δεν πήγαμε κι οι 12 μαζί κάπου. Πήγαινα σχολείο και κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι. Ένιωθα ότι έτσι πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν δίδυμα, ήταν δέκα γέννες. Είναι ήρωας η μάνα μου.

Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα κι ο πατέρας μου έγινε δημόσιος υπάλληλος από το δέκατο παιδί και μετά. Μας στήριζε πιο πολύ η οικογένεια της μαμάς. Τσακωνόμασταν πολύ μικρά. Πήραμε ένα σπίτι εργατικές κατοικίες, που μας έδωσε το κράτος κι είχαμε τρία δωμάτια. Των γονιών μου και δύο δικά μας που κοιμόμασταν μαζί σε κουκέτες. Είχαμε δύο τουαλέτες ανδρικές και γυναικείες. Πολλές φορές πιέζαμε τον άλλον να βγει από την τουαλέτα για να μπει ο επόμενος».

Αυτό είναι το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).

Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα, ενώ αξίζει να γνωρίσετε και τον επιστάτη της Φάρμας.

Η Φάρμα Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.