Δύσκολο βράδυ για την Βάνα Μπάρμπα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολο βράδυ για την Βάνα Μπάρμπα

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ φαίνεται πως πέρασε η Βάνα Μπάρμπα, καθώς η κόρη της δίνει φέτος Πανελλήνιες, με τους μαθητές να δίνουν σήμερα το πρωί το πρώτο μάθημα.

Λίγο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ηθοποιός αναφορικά με την στήριξη της στον Πέτρο Φιλιππίδη, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της.

Η αγωνία για την κόρη της και την επίδοση της στις εξετάσεις είναι τεράστια και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook λέγοντας πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ!

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

“Όσο ζούμε μαθαίνουμε..δεν περίμενα ότι δεν θα έκλεινα μάτι όλο το βράδυ.. γιατί το παιδί μου δίνει σήμερα το πρώτο μάθημα για πανελλήνιες…ούτε λεπτό.. την πηγαίνω το πρωί.. με αγάπη.. ε..μέχρι τώρα περιμένω.. με τόση αγωνία..σας,ορκίζομαι..ούτε στα,Όσκαρ…μα τι λέω τώρα.. ούτε 5 λεπτά δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μου…

γονείς όλου του κόσμου.. αυτές είναι μοναδικές δικές,μας,στιγμές…που δείχνουν για μια φορά,ακόμα πόσο μεγάλο είναι…να είσαι γονιός”…

«Θέλω να κάνω θέατρο! Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά»

Δηλώσεις στην κάμερα έκανε η Βάνα Μπάρμπα, λέγοντας πως θέλει να κάνει ξανά θέατρο και μάλιστα, σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη καθώς ήταν και είναι πρότυπο για όλους.

Μπορεί το περασμένο διάστημα να δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν την κρατάει πίσω από το να συνεργαστούν.

«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.