Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η φωτογραφία από την διαδικασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία από χθες ανήκει επίσημα στο κλαμπ των εμβολιασμένων, όπως και η Έλενα Παπαρίζου.

Η όμορφη δημοσιογράφος, τώρα που άνοιξαν τα ραντεβού για όλες τις ηλικιακές ομάδες, αποφάσισε να κλείσει το δικό της και έτσι χθες, Κυριακή, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής της.

Αφού έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία προκειμένου να γνωστοποιήσει το ευχάριστο και σημαντικό αυτό γεγονός.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Στο Survivor έφαγα κεφτεδάκια μέσα από παπούτσια με την ποδαρίλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor 4. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στη δική της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, εκεί όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον αγαπημένη της Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είναι αρκετά μεγάλη η πείνα, δεν συνηθίζεται. Πεινάς, προσπαθείς να βρεις φαγητό να φας και κάνεις τα πάντα. Το στομάχι κλείνει, αλλά αν βρεις κάτι που μπορεί να σου γυαλίσει, θα θέλεις να το φας. Εγώ δεν έφαγα από τα σκουπίδια, είχαν φάει ο Κωνσταντίνος και ο Σπαλιάρας», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Να σου πω όμως ένα περιστατικό που δεν το έχω πει. Σε ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει οι αντίπαλοι, μου είχαν φέρει μέσα στα παπούτσια, κεφτεδάκια και εννοείται τα έφαγα μαζί με την… ποδαρίλα. Τα τρως, τι να κάνεις εκεί…».