Κωνσταντίνος Βασάλος: Το απίστευτο σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνης

Τρελός και παλαβός για την όμορφη δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Βασάλος: Το απίστευτο σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνης

Τρελός κι ερωτευμένος παραμένει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με το ζευγάρι να μετρά αρκετά χρόνια σχέσης.

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολλές είναι οι φορές που δείχνουν τον έρωτα τους δημόσια, ενώ μάλιστα έχουν αποκαλύψει ότι μια φορά έτυχε να χωρίσουν για λίγο καιρό.

Είναι και οι δύο πολύ ενεργοί και συχνά δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους, μιας και μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Ευρυδίκη μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μαγιό της, από τις διακοπές που έκανα στην Πάρο και φυσικά απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Αυτό που ξεχώρισε είναι όμως αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τον ίδιο να γράφει κάτω από την φωτογραφία της αγαπημένης του: «Σοκ» βάζοντας δίπλα εμότζις με φωτιές.

 Κωνσταντίνος Βασάλος το απίστευτο σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνης

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν γνωριστεί πριν μπουν στο Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένοι σε ένα ακόμα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και το Survivor, όπου είχαν συμμετάσχει και οι ίδιοι το 2017.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δώσουν λεπτομέρειες για την γνωριμία τους, αλλά και για την αρχή της σχέσης τους η οποία έγιναν πολύ μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε από την πλευρά του, πως είχε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τηλεόραση όταν ήταν αθλητική δημοσιογράφος και την έψαξε στο Facebook. Ωστόσο, την γνώρισε για πρώτη φορά πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση Survivor

Συγκεκριμένα, πριν μπουν στο παιχνίδι αψήφισε τις οδηγίες που ήθελαν τους Μαχητές να κάνουν τεστ το μεσημέρι και εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στο σημείο συνάντησης μαζί με τους Διάσημους.

Ωστόσο, αυτό που ήθελε το κατάφερε, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να κάνει τηλέφωνα σε γνωστούς της για να μάθει ποιος είναι ο άντρας με τα πράσινα μάτια και την φόρμα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση μέσα στο παιχνίδι, δεν έγινε τίποτα ανάμεσα τους. Ζευγάρι έγιναν στις κοινές τους διακοπές στη Ρόδο.

Nα σημειώσουμε πως και οι δυο είναι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 4 και δεν διστάζουν να πάρουν θέση δημόσια στα όσα γίνονται.