Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Έφτασε στην Μυτιλήνη η νικήτρια του Masterchef 5

Θερμή υποδοχή στο νησί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Έφτασε στην Μυτιλήνη η νικήτρια του Masterchef 5

Το απόγευμα της Δευτέρας, η νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έφτασε στο νησί της, την Μυτιλήνη και φυσικά δέχτηκε μια πολύ θερμή υποδοχή.

Συγκεκριμένα, την υποδέχτηκες στο αεροδρόμιο τόσο φίλοι και συγγενείς, όσο και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, η Μαργαρίτα θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη“, με βασική πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επίσης, πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Η άφιξη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στην Μυτιλήνη

«Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα βρέθηκε η Μαργαρίτα, όπου μίλησε για το MasterChef 5 και την εμπειρία της στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Στην οικογένεια της και τον σύντροφό της με τον οποίο πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Νομίζω ότι για την ειλικρίνεια μου με συμπαθούν, δεν προσπαθώ να είμαι κάτι άλλο, εκτιμάω στον εαυτό μου την αλήθεια μου. Στον τελικό υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος γιατί στον εξώστη υπήρχαν οι δικοί μου άνθρωποι. Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι, πιο πολύ ότι δεν είχα επικοινωνία με την οικογένεια μου, δεν ήταν ο εγκλεισμός γιατί έχω συνηθίσει να δουλεύω πολύ. Η επαφή με τους δικούς μου και με τον Χρήστο ήταν αυτά που μου έλειψαν.

Εμένα με ένοιαζε ο κόσμος που με βλέπει να με αγαπήσει επειδή είμαι αληθινή, δεν με πείραζε να λέω και κάποιες στιγμές μπούρδες. Εισπράττω πολύ αγάπη, με υποστήριξε πολύ το νησί μου.
Από την οικογένεια μου δεν μου έλειψε κάτι, η μαμά μου ήταν και μπαμπάς δεν μου έλειψε τίποτα. Στο σχολείο δεν ήμουν καλή μαθήτρια, η μητέρα μου πλήρωνε φροντιστήρια και εμένα δεν μου άρεσε, ήθελα απλά να μαγειρεύω.

Υπάρχει τόση εμπιστοσύνη μεταξύ μας με τον Χρήστο, ξέρω τι κάνει στην Μύκονο όλη την ημέρα δουλεύει. Δόξα το Θεό είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ προστατευτικός, είναι πολύ καλόκαρδος βοηθάει πολύ τον κόσμο και περνάμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.