Ευτύχης Μπλέτσας: Κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ηλέκτρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η νέα τρυφερή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτύχης Μπλέτσας: Κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ηλέκτρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους έχουν ήδη μια κορούλα όμως σε λίγο καιρό η οικογένεια τους θα μεγαλώσει κι άλλο και όπως είναι φυσικά όλοι ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή.

Τόσο ο Ευτύχης όσο και η Ηλέκτρα είναι αρκετά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες και στιγμές από τα ταξίδια αλλά και την καθημερινότητα τους.

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του “Happy Traveller” δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποιά κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Η νέα φωτογραφία του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο παρουσιαστής του Happy Traveller, Ευτύχης Μπλέτσας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.