Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σπάνιες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του στο Πόρτο Ύδρα που πουλήθηκε 140.000 ευρώ

Πριν εγκαταλειφθεί, τότε που είχε ακόμα ζωή - Τα έπιπλα και οι πίνακες του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σπάνιες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του στο Πόρτο Ύδρα που πουλήθηκε 140.000 ευρώ

Άλλαξε χέρια το θρυλικό σπίτι και ησυχαστήριο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα, εκεί όπου άφησε και την τελευταία του πνοή στις 8 Αυγούστου 2004 βυθίζοντας σε βαθύ πένθος τόσο οικεία και αγαπημένα του πρόσωπα όσο και το πανελλήνιο.

Ήταν την δεκαετία του ’70 όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποφάσισε να αγοράσει μία από τις βίλες του Πόρτο Ύδρα. Μέχρι και τον θάνατό του το 2004 το σπίτι αποτελούσε το προσωπικό του γιατρικό ηρεμίας και σκέψης αφού περνούσε αρκετές μέρες εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με φίλους και συγγενείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός πέρασε αρκετά χρόνια της παιδικής του ηλικίας στην περιοχή φιλοξενούμενος από τον θείο του, οπότε, ίσως, και αυτό να συνέβαλε στην επιλογή του να αγοράσει εκεί σπίτι.

Πλέον, το ακίνητο γυρνάει νέα σελίδα με νέο ιδιοκτήτη αφού οι κληρονόμοι αποφάσισαν να το πουλήσουν. Σύμφωνα με τον οικιστή του Πόρτο Ύδρα, αλλά και ιδιοκτήτη μιας από της μεγαλύτερες εταιρείες real estate της περιοχής Goutos Properties, κ. Βερύκιο, το ακίνητο δεν πουλήθηκε σε υψηλή τιμή δεδομένου ότι είχε εγκαταληφθεί από το θάνατο του ηθοποιού και θα χρειαζόταν αρκετές επισκευές.

Σημειώνεται ότι την τελευταία χρόνια η ζήτηση έχει ανέβει πολύ στην περιοχή καθώς όλο και περισσότεροι ξένοι επενδυτές αναζητούν ακίνητα.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Η εν λόγω μονοκατοικία προκαλούσε πάντα τον θαυμασμό των περαστικών που έκαναν λόγο για ένα πραγματικό στολίδι μέσα στον οικισμό. Ωστόσο, μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού τα πράγματα άλλαξαν.

Το σπίτι πέρασε στα χέρια των κληρονόμων του, που δεν ήταν ο γιος του, αλλά ο αγαπημένος του ανιψιός και τα αδέλφια του. Όμως, ο χρόνος φαίνεται να έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο άλλοτε στολίδι της περιοχής.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Χάϊ”, το θρυλικό σπίτι του μεγάλου ηθοποιού πουλήθηκε έναντι του ποσού των 140.000 ευρώ και ο νέος ιδιοκτήτης είναι Έλληνας επιχειρηματίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ως σκοπό την επαναφορά της παλιάς αίγλης του σπιτιού αυτού, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ σπίτι

Δημήτρης Παπαμιχαήλ Πόρτο Ύδρα

Δημήτρης Παπαμιχαήλ σπίτι εγκαταλελειμμένο

Δημήτρης Παπαμιχαήλ πουλήθηκε το σπίτι του

Δημήτρης Παπαμιχαήλ σπίτι πουλήθηκε 140.000

Πηγή φωτογραφιών: neolaia.gr