Πρωινό: Η απάντηση Λιάγκα στην επίθεση Θεοφάνους - «Μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο...»

«Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Η απάντηση Λιάγκα στην επίθεση Θεοφάνους - «Μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο...»

Ένα ρεπορτάζ που πρόβαλε το Πρωινό, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους. Η εκπομπή ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor έχει δεχτεί πολλές επαγγελματικές προτάσεις και φαίνεται πως τον διεκδικούν διακαώς ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Φοίβος.

Ο συνθέτης λοιπόν, έσπευσε να απαντήσει διαψεύδοντας το εν λόγω ρεπορτάζ. Όπως ανέφερε με το μόνο που ασχολείται το τελευταίο διάστημα είναι το θέμα με την υγεία του, καθώς πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα σημαντικό χειρουργείο και τίποτα από αυτά που είπαν δεν ισχύει.

«Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. Γίνεται μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πιστέψτε με», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την τηλεόραση που που έβλεπε την εκπομπή.

«Δεν απολογούμαι καταρχήν… Είχαμε δυο πληροφορίες για τα μαγαζιά και τους συνθέτες του Τριαντάφυλλου. Η πρώτη πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Η δεύτερη πληροφορία μπορεί να μην είναι και σωστή. Δεν είναι τόσο σοβαρό δεν είναι μείζον θέμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης από την πλευρά του, ο οποίος ήταν εκείνος που έδωσε την είδηση.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου στις κάμερες, θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Θεοφάνους και θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

«Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως. Είπαμε κάτι που δεν ισχύει και εμείς μάλιστα το χλευάσαμε. Ο Θεοφάνους μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, αλλά αρχικά δεν κατάλαβα. Μετά κατάλαβα όμως ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν υπάρχει πρόταση να του γράψει τραγούδια και το βγάλαμε εμείς, δικαίως μετά τσαντίστηκε. Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα που βγάζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά οι παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής.

Αυτό είναι το ρεπορτάζ που τα ξεκίνησε όλα