Κάτια Ταραμπάνκο: Ακόμα δεν χώρισε βρήκε νέο σύντροφο;

Ο κούκλος που φέρεται να βρίσκεται στο πλευρό της μετά τον Κώστα Χωρινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Ακόμα δεν χώρισε βρήκε νέο σύντροφο;

Πρώτο το Youweekly.gr, πριν από λίγες ημέρες, μετά από επικοινωνία με τον ίδιο τον Κώστα Χωρινό, επιβεβαίωσε τον χωρισμό με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Όλοι πίστευαν πως αυτός ο έρωτας θα καταλήξει σε γάμο. Ακόμα και η ίδια η Κάτια φαινόταν ενθουσιασμένη σε συνεντεύξεις της με την ιδέα αυτή αλλά καμιά φορά η μοίρα τα έχει όλα προσχεδιασμένα αλλιώς.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μακριά τους τα φώτα της δημοσιότητας αλλά... όλα μαθεύονται κάποια στιγμή. Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφέρει όλα της τα πράγματα στο σπίτι του Κώστα Χωρινού, στο Γκάζι, και είχαν περάσει, μάλιστα, και μια καραντίνα μαζί. Αυτός ο έρωτας όλοι πίστευαν πως θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο σύντροφος - ή μάλλον πρώην σύντροφος - της Κάτιας Ταραμπανκό, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012, ο Κωνσταντίνος Χωρινός, ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα.

Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Ωστόσο, δεν είναι πια μαζί αν και κρατούν φιλικές σχέσεις!

Ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια δείχνει να έχει αλλάξει κιόλας κεφάλαιο στη ζωή της αφού οι φήμες τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με έναν νέο γοητευτικό άντρα ο οποίος είναι επιχειρηματίας.

Ειδικότερα, ασχολείται με τον κόσμο της ομορφιάς αφού διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Solarium στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Σπύρο Καλαφάτη ο οποίος τελευταία κάνει όλο και πιο συχνές εξόδους με την όμορφη Κάτια Ταραμπάνκο.

Πριν κάποιες μέρες οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί στο Baltazar ενώ σήμερα το πρωί απόλαυσαν την ημέρα τους στο beach bar Nakal στο Πόρτο Ράφτη.

Ταραμπάνκο νέα σχέση Σπύρος Καλαφάτης