Survivor 4: Το τηλεφώνημα του Παπαδόπουλου στον Τριαντάφυλλο - «Φώναζε, μου είπε...»

«Αυτός είχε καταλάβει τι γίνεται έξω, ενώ εγώ όχι…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το τηλεφώνημα του Παπαδόπουλου στον Τριαντάφυλλο - «Φώναζε, μου είπε...»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, όπου σχολίασε τις εξελίξεις γύρο από το Survivor 4, ενώ αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Τριαντάφυλλος. Ο ζαχαροπλάστης, τον πήρε τηλέφωνο μερικές ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Φώναζε μου είπε «στα έλεγα εγώ...θα τα πούμε από κοντά! Αυτός είχε καταλάβει τι γίνεται έξω, ενώ εγώ όχι...», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που "άδειασε" την παραγωγή.

Και συνέχισε λέγοντας πως θα φτιάξει την τούρτα γενεθλίων του Ντάφυ που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου και ο ζαχαροπλάστης τον ρώτησε για πόσα άτομα τούρτα να φτιάξει: «Να φτιάξω για 50 άτομα, για 100;» και ο τραγουδιστής του απάντησε: «Φτιάξε για πολλούς, πολλούς».

Η εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε για τον Τριαντάφυλλο ο Παπαδόπουλος

Ανθρώπο για άνθρωπο φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος που δεν του έχει ετοιμάσει τούρτα, με τον ίδιο να μας επιβεβαιώνει συνεχώς πόσο ταλέντο διαθέτει στην ζαχαροπλαστική.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά την τούρτα στην Ιωάννα Μαλέσκου, θέλησε να ετοιμάσει και άλλη μια, για τον συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο.

Μπορεί οι δύο άντρες να μην τα πήγαιναν και τόσο καλά, ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν μονάχα τις όμορφες στιγμές από την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Έτσι, ο Ντάφυ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την εντυπωσιακή τούρτα που του έφτιαξε ο Κώστας Παπαδόπουλος, εμπνευσμένη φυσικά από το Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η έμπνευσή μου για να μπω στο Survivor»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4, όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Ωστόσο, έκανε και μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Ο ζαχαροπλάστης, μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η έμπνευσή μου για να μπω στο Survivor».

Ενώ, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κόντρα που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον Νίκο Μπάρτζη, ειδικά μετά την ατάκα που πέταξε για το επάγγελμα του. «Παρεξηγήθηκα όταν είπα τον Μπάρτζη βοσκό», ανέφερε.