Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής έσβησαν από φωτογραφία τους την Άννα Μαρία Bέλλη

Χαμός στο twitter!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής έσβησαν από φωτογραφία τους την Άννα Μαρία Bέλλη

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής στην Άννα Μαρία Βέλλη και έγινε χαμός στο Twitter, καθώς εκεί ανάρτησαν την φωτογραφία όπου την.... διέγραψαν μέσω φώτοσοπ!

Συγκεκριμένα, οι τρεις κολλητοί πριν από λίγες ημέρες τράβηξαν φωτογραφία από το νησί που απόλαυσαν τις διακοπές τους, την οποία στην συνέχεια δημοσίευσαν στο Instagram.

Την ίδια λοιπόν φωτογραφία δημοσίευσε ο Τζέιμς λίγες ημέρες αργότερα στο προφίλ που έχει δημιουργήσει στο twitter, ωστόσο, με μια... μεγάλη αλλαγή, αφού έσβησε μέσω φώτοσοπ την Άννα Μαρία.

«Η φωτογραφία όπως θα έπρεπε να είναι, για να μην μας χαλάνε την εικόνα», έγραφε ο James επισημαίνοντας και τον Νίκο Μπάρτζη.

Αυτό το τρολάρισμα θέλησαν να της το κάνουν με αφορμή εκπομπή, η οποία είχε αναφέρει πως η Άννα Μαρία χαλάει την εικόνα του Νίκου.

Νίκος Μπάρτζης Τζέιμς Καφετζής Άννα Μαρία Βέλλη φωτογραφία

Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής "ξεφτιλίζουν" σε food fight βίντεο την παραγωγή του Survivor 4

Όποιος γνώριζε πριν το Survivor 4 την Άννα Μαρία Βέλλη θα ήξερε πως κατά καιρούς έχει γυρίσει άπειρα food fight βίντεο με διάσημους και μη. Σιγά μη δεν το έκανε με τους φίλους της τώρα!

Όπως αναφέρει και η ίδια στο υλικό που θα δείτε παρακάτω, η Άννα Μαρία έκανε την συμφωνία αυτή για το συγκεκριμένο βίντεο με τον Τζέιμς Καφετζή από την αρχή της γνωριμίας τους στο παιχνίδι.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε τους δυο πρώην παίκτες του Survivor να μπουκώνονται με όσα περισσότερα sushi rolls μπορούν ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κόβει βόλτες στα παρασκήνια, πάντα δίπλα τους.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια του βίντεο θα ακούσετε άπειρες ατάκες - σπόντες προς την παραγωγή του παιχνιδιού. Δυο σε ένα... και έπαιξαν και έβγαλαν τα απωθημένα τους! Μάλλον δεν θα κλείσουν συμφωνία με τον ΣΚΑΙ - ειδικά μετά από όσα έγιναν στην εκπομπή της Μαλέσκου. Μάλλον οι παίκτες κατευθύνονται προς άλλη εταιρεία παραγωγής και... ξέρουμε ποια είναι... Κάμερα εκπομπής τους είχε πετύχει στα γραφεία της Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη.