Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Του έστειλα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα...»

«Η υποδοχή του έμοιαζε με υποδοχή ηρώων και όλο αυτό με προβλημάτισε και με λύπησε αρκετά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Του έστειλα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα...»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, όπου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, σχολιάζοντας την υποδοχή του στο αεροδρόμιο, όπου έγινε χαμός.

Η ξανθιά καλλονή να υπενθυμίσουμε είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή στο J2US και μετά την αποχώρηση τους είχε δημιουργηθεί μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα τους, όταν όταν κατηγόρησε για bullying.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η κόντρα αυτή είναι πλέον παρελθόν, καθώς όπως αποκάλυψε του έστειλε μήνυμα μετά την επιστροφή του από το Survivor 4.

Οι δηλώσεις της Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο

«Η υποδοχή του έμοιαζε με υποδοχή ηρώων, ούτε τους Ολυμπιονίκες μας που έρχονται από τα αθλήματα με τα μετάλλια δεν τους υποδεχόμαστε έτσι, οπότε όλο αυτό με προβλημάτισε και με λύπησε αρκετά. Δηλαδή αν αρχίσουμε και θεωρούμε ότι το Survivor είναι μια εθνική αποστολή τότε κάνουμε κάτι λάθος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Του Τριαντάφυλλου του έστειλα ένα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα καλωσήρθες να τα χαρείς αλλά δεν μου απάντησε».

«Μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας, ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν από λίγους μήνες μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες είχαν μια έντονη κόντρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μετά την αποχώρησή τους από το J2US, είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για σωματική βία, κάτι που ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε.

Λίγους μήνες μετά το σκηνικό αυτό, και αφού τα ξανά βρήκαν, η Ευρυδίκη θέλησε να πετάξει ξανά το καρφί της και έτσι είπε. «Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή.

Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.