Σοφία Βόσσου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το πρόβλημα στην υγεία της

Η ανάρτηση στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το πρόβλημα στην υγεία της

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βόσσου σε εναλλακτικό μπαρ – εστιατόριο που διατηρεί η στιχουργός Σάννυ Μπαλτατζή. Η τραγουδίστρια η οποία πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, απόλαυσε το βράδυ της με καλούς φίλους. Μάλιστα, μοιράστηκε και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

«Σουρεάλ Καντίνα Κουλτούρα Sunny Baltzi III Sunny Baltzi Official Eleni», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

Να ενημερώσουμε πως η Σοφία Βόσσου είναι καθημερινή χρήστης της εν λόγω διαδικτυακής πλατφόρμας και ενημερώνει τους ακόλουθους της για την καθημερινότητα της.

Σουρεάλ Καντίνα Κουλτούρα Sunny Baltzi III Sunny Baltzi Official Eleni ❤️❤️❤️❤️❤️

Posted by Sofia Vossou on Monday, June 14, 2021

Η πρώτη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσους μετά το πρόβλημα στην υγεία της

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σοφία Βόσσου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που πέρασε.

Η ίδια λοιπόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και περιέγραψε την οδυνηρή αυτή περιπέτεια.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου.

Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία» είπε για τα σχόλια που δέχτηκε για την κατάστασή της.

Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης. Έχει αλλάξει όλα τα χρώματα αυτή η σχέση. Ο Ανδρέας κλονίστηκε πολύ με την περιπέτεια της υγείας μου. Νομίζαν όλοι ότι έχω νευρική ανορεξία».

Για το ελληνικό #MeToo ανέφερε: «Είχα ακούσει τα περισσότερα για τις καταγγελίες. Τα ξέραμε όλοι και δεν λέγαμε τίποτα. Καλά έκανε και βγήκε το θέμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα βουτήξεις ένα παιδί και θα κάνεις τέτοιον βιασμό στην ψυχή του; Ο καλλιτέχνης είναι δώρο από τον Θεό, δεν μπορεί να είναι εγκληματίας. Δεν είναι καλλιτέχνης. Δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις από τον χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολη και επικίνδυνη η νύχτα».