Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έσπασαν οι μύες στο δεξί πόδι, πίσω από το γόνατό μου και...»

Η εξομολόγηση για ατύχημα που δεν γνώριζε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έσπασαν οι μύες στο δεξί πόδι, πίσω από το γόνατό μου και...»

Μια εξομολόγηση σχετικά με ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν θέλησε να κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής Pop Up. Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχασε την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο λόγω ενός τραυματισμού.

Αφορμή στάθηκε η Gigi Hadid, η οποία προσπαθούσε να κρύψει την εγκυμοσύνης και την ίδια στιγμή συνέχιζε να περπατά στις πασαρέλες, ενώ είχε ναυτίες.

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το ατύχημα της

«Δεν ξέραμε ότι η Hadid είναι έγκυος, αλλά ξέραμε ότι αν αρρωστήσεις και δεν πας σε fashion week δεν θα σε ξαναπάρει κανείς τηλέφωνό. Εμένα μου είχε τύχει να είμαι στο Μιλάνο που πηγαίνεις κατά βάση για αυτό. Έσπασαν οι μύες στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατό μου και ήμουν κουτσή. Το έπαθα από την ταλαιπωρία και τα χιόνια και τις γαλότσες που ήταν πολύ βαριές για τα πόδια μου.

Πήγα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν κάτι κρέμες και πήγα κουτσαίνοντας στην Blue Marine για να κάνω το σόου. Τους είπα πως έχω χτυπήσει και ότι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Με έδιωξαν, έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι ενάμιση μήνα. Έχασα το fashion week και την επόμενη σεζόν για τιμωρία», είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Υπάρχει ακόμα άντρας των ονείρων; Και γιατί δεν είναι η γυναίκα κάποιου το όνειρο;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή Pop Up, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με το βίντεο για το Συνέδριο Γονιμότητας. Το μοντέλο - παρουσιάστρια, ξέσπασε λέγοντας πως η κίνηση αυτή μας γερνάει 50 χρόνια πίσω, μπορεί και παραπάνω.

«Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ένα σποτ το οποίο είναι μες στη μαυρίλα και τη σκοτεινιά, με μια γυναίκα που κλείνει τα «πολλά», τα 4ο χρόνια δηλαδή είναι πολλά για μια γυναίκα, ότι έχει τελειώσει η ζωή της και δεν έχει πια καμία ελπίδα γιατί δεν έγινε μητέρα. Μπορεί να μην έγινε από επιλογή, μπορεί να μην μπορεί. Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει ένα συνέδριο που «χτυπάει» κατευθείαν στη γυναίκα και ποιος είπε ότι μια γυναίκα δεν έκανε παιδιά επειδή δεν μπορούσε εκείνη και όχι επειδή δεν μπορούσε ο άντρας της;

Υπάρχει ακόμα άντρας των ονείρων; Ψάχνουμε ακόμα τον πρίγκιπα του παραμυθιού; Και γιατί δεν είναι η γυναίκα κάποιου το όνειρο; Το 2021 συζητάμε ξεκάθαρα ότι ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του τι τον κάνει ευτυχισμένο. Το να κάνεις μία κίνηση που μας γυρίζει πίσω τουλάχιστον 50 χρόνια, για να μην πω παραπάνω, είναι θλιβερό! Να βάλετε επιστήμονες να μιλήσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μιλήσουν ο θείος μου και ο ξαδερφός μου σε ένα συνέδριο που δεν είναι επιστήμονας και δεν γνωρίζει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αναφέρεσαι στις γυναίκες και λες ότι έφτασες σε αυτή την ηλικία, έκανες ό,τι έκανες και τι κατάφερες; Δεν έγινες μαμά. Άρα δεν έχεις καταφέρει τίποτα στη ζωή σου. Υπάρχουν, όμως, γυναίκες και άνδρες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Είναι σαν να τους λες ότι δεν έχει νόημα η ζωή σου. Πώς γίνεται να περάσει ένα τέτοιο σποτ και να φτάσει στα δικά μας τα μάτια με αυτή τη μαυρίλα και τη στεναχώρια. Ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να κάνει ό,τι θέλει, τελείωσαν τα στερεότυπα. Ο σκοπός είναι να ζήσεις, μία φορά έρχεσαι», κατέληξε, λίγες ώρες αργότερα από την τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έκανε απίστευτο ξέσπασμα.