Καλό Μεσημεράκι: «Εισέβαλε» στην εκπομπή ο Γιώργος Κακοσαίος

Τι αποκάλυψε για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Εισέβαλε» στην εκπομπή ο Γιώργος Κακοσαίος

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του, καθώς είδε ξαφνικά τον Γιώργο Κακοσαίο να μπαίνει στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» τραγουδώντας το νέο του κομμάτι.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος όχι μόνο μοιάζει εμφανισιακά με τον μπαμπά του αλλά έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του στην μουσική, αποκάλυψε τι σκέφτεται για τα πρώτα του βήματα, ποιες είναι οι σπουδές που έχει ακολουθήσει αλλά και τα σχέδιά του για το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κακοσαίου στο Καλό Μεσημεράκι

«Κάποια στιγμή απλά άρχισα να γράφω τραγούδια. Μόνο η μουσική είναι δική μου, πρώτο ήλπιζα ότι θα τραγουδήσω και στη συνέχεια έγραψα. Σπουδάζω σε δραματική σχολή, το κάνω για να είμαι πιο ολοκληρωμένος σαν καλλιτέχνης. Το καλοκαίρι θα κάνω την πρώτη μου περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και θα κάνω και με τον πατέρα μου κάποιες εμφανίσεις που ήταν κανονισμένες. Δεν θέλω να κάτσω καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες»

Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα αναφορικά με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλάτουρχη αναφέρθηκε επίσης στα όνειρα του και φυσικά στην σχέση που έχει με τον πατέρα του, ο οποίος όπως δήλωσε αγχώθηκε όταν του αποκάλυψε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής.

«Νιώθω πολύ όμορφα που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου “Μία”. Το έχω γράψει εγώ σε μουσική και νιώθω πως είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Από μικρός είχα όνειρο να ακούσω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Άκουγα και τον πατέρα μου και έλεγα πως θα το κάνω κι εγώ.

Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Μπορεί να μην είμαι καλά ερωτικά, να ανοίξω το παράθυρο και να μου έρθει έμπνευση. Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας του και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να κάνει ντουέτο με την αδερφή του.